3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Bugarin poslao signal čelnicima Partizana?

Objavljeno: 01.01.16 u 11:10

Partizan će ove zime ozbiljno renovirati prvi tim, a Grobari bi ponovo voleli u Humskoj da vide iskusnog bugarskog štopera.

Ivan Ivanov je blizu raskida ugovora sa Bazelom i sada je u potrazi za novim klubom. Kako sam kaže želja mu je da zaigra u Premijer ligi, ali je svestan da od toga bar za sada nema ništa, jer usled teških povreda nije spreman da igra fudbal na najvišem mogućem nivou. Zato je odlučio da se ponudi svom bivšem klubu u kome je stekao punu afirmaciju.

– Želja mi je da igram u Engleskoj, ali posle povrede koju sam imao biće jako teško. Nisam spreman da igram na najvišem nivou, nego u prvenstvima kakvo su srpsko ili bugarsko. Bazel je igrao Ligu šampiona, a ja pored svih problema nisam mogao da pomognem i zato sam otišao. Obaviću još jedan razgovor sa predsednikom kluba i onda ću doneti konačnu odluku – rekao je Ivan Ivanov.

Partizanu je preko potreban iskusan štoper, a pravo rešenje bio sigruno bio Ivan Ivanov, koji bi svojim povratkom bio treći Bugarin u klubu.

0
0

3 Komentara

  1. Tomica i Ilijeva sam cenio kao igrace,ali ako ovog vrate u Partizan onda su stvarno igubili kompas.Nama treba mlad stoper koji je u formi i na kome se moze kasnije nesto i zaraditi,a ne ovaj starac.Nije Partizan centar za rehabilitaciju,uz to setite se samo koliko je onda plakao da ode iz Partizana,bila mu je mala plata i hteo je covek da igra ligu sampiona.
    Sto dalje burazeru od Partizana.Radije bi gledao Ostojica na stoperu nego tebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter