0
Evropske lige

ALA ĆE DA SE TRESE: Mančester Siti sprema ne bombe, nego bombetine za leto… i jednu bombicu na zimu

Objavljeno: 01.01.16 u 16:20

Ukoliko zaista urade ovo, ništa više u svetu fudbala neće biti isto. Samo je pitanje – da li je promena dobra ili loša?

Krenimo od „bombice“. Pre nego što je potpisao za Real, Isko je bio na meti „Građana“. Ipak, Madriđani su bili brži, konkretniji, i sjajni vezista je završio na „Santijago Bernabeuu“. No, kod Beniteza Isko nije među omiljenim igračima, dobija manje šanse nego što objektivno zaslužuje, te ne bi bilo neočekivano da ga na proleće gledamo u plavom dresu na Ostrvu. Vrednost transfera se procenjuje na oko 32 miliona funti.

Druga „bomba“ o kojoj maltene svi sve znaju, ali se čeka samo zvanična potvrda, jeste dolazak Pepa Gvardiole na mesto trenera Sitija. Svima je poznato da Gvardiola napušta Bajern, da Pelegrini napušta Mančester, tako da, računica bi trebalo da je veoma jednostavna, pod uslovom da ne dođe do nepredviđenih okolnosti. A od nje zavisi i potencijalno ostvarenje treće.

Gvardiola i Mesi

Treća „bomba“ zvuči na prvi pogled nerealno, ali ako se uzme u obzir pritisak kom je izložen u poslednje dve godine, nije ni najmanje nemoguća, pogotovo ako Gvardiola preuzme klub – jedno od pojačanja za sezonu 2016/2017 mogao bi da bude Leo Mesi, prema pisanju lokalnog lista „Mančester ivning njuz“. 

Što Ateist Rep kaže – „Gde ima dima, i vatra postoji“, tako da nam ostaje da sačekamo i vidimo da li će se ove najave obistiniti, ili će Mesi postati jedan od onih koji su čitavu karijeru proveli u jednom klubu. I kako će uticati na ostatak fudbalskog sveta.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter