8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UTOPIJA ILI REALNOST? Ivan Tomić ima novogodišnju želju koja je vezana za navijače

Objavljeno: 31.12.15 u 19:22

Novi trener Partizana Ivan Tomić, kao što je to već postala praksa kada su ljudi koji su ranije obavljali tu funciju, dao je brojne intervjue za novogodišnja izdanja srpskih medija.

Jedan od takvih dao je za portal Mondo u kom je odgovarao na brojna zanimljiva pitanja, a nama je najzanimljivija bila Tomićeva novogodišnja želja pa vam je prenosimo.

– Ne želim ljudima da bacam prašinu u oči izjavama bez pokrića. Ali, mislim da mogu da prepoznam šta očekuju od njihovog Partizana. Da li će sve što uradimo biti dovoljno da vrati veru navijačima, ne mogu da znam. Ali moramo da pokušamo. Najviše bih voleo da tribine budu pune, da vratimo porodice na stadion i da pre svake utakmice kada krene pesma „Da volim crno-bele“ svako raširi šal i zapeva. To kada bi se desilo… Ma, ne moram uopšte ja da budem trener, mada bih najviše na svetu voleo… Ko god da bude za mene bi to bilo ispunjenje najlepšeg sna. Znam da u vremenu u kojem živimo sve to deluje kao neka bajka, ali čovek sebi mora da postavi najviše moguće ciljeve. Drugačije ne može da ih ostvari i ne može da korača ka vrhu, rekao je između ostalog Tomić.

S obzirom da je navijača sve manje na stadionima, ne samo na Partizanovom, pitanje je koliko je realno moguće da Tomićeva želja bude ispunjena, ali ako je lepo zamolio Deda Mraza, ko zna…

O odnosu sa bivšim saigračima iz Rome, Gvardiolom, Montelom, di Frančeskom pročitajte na Mondu, kao i o Tomićevim očekivanjima od igrača odnosno čemu se nada u prolećnom delu sezone.

0
0

8 Komentara

  1. Jevtovic..brasanac..babovic..ilic..ninkovic..jel su to igraci za vexni red koji treba da kreira igru zivkovic i pantic su bili planirani da vode igru izgubili smo sami kapitalce niko nam nije kriv i tu treba traxiti nove igrace dali je to lukic ili neko drugi neznam ali ako ga nema u nasim redovima treba ga naci sa strane i platiti oni su skupi naravno…sti se tice saponjica i vlahovica tio su kapitalci i treba oaziti da ih ne izgubimo ali su sirovi trdba nadogradnja a ko ce ti da uradi ako nemigu nasi treneri treba ih poslati u zemlju naoadaca i platititi njihovo usavrsavanje kao sto je holandija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tribine mogu biti punije i neće biti zvižduka jedino da Vazura,Nedići,Vučelić,Ilijev i Babović napuste Partizan.U protivnom titula je izgubljena i Mi navijači ćemo se nedolaskom na stadion i skandiranjem i zvižducima boriti da do leta oteramo Vučićevu bagru iz Partizana, ako stvarno vole Partizan treba sami da odu.Ako neodu znači da smo u pravu i da su u Partizanu po Vučićevom zadatku.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dokle god se „molis“ Deda Mrazu Vazuri i Nedicu, novogodisnja zelja TI nece biti ispunjena ! .!. XXAAXXAA .!. Naravoucenije: Promeniti Deda Mraza iz Humske !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter