0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NASTAVILI DA DOMINIRAJU: Igrači Zvezde najbolji u dve statističke kategorije

Objavljeno: 31.12.15 u 15:10

Uprkos porazu od Anadolu Efesa u meču 1. kola Top16 faze Evrolige košarkaši Crvene zvezde pružili su odličnu partiju u Istanbulu i prilično nesrećeno su na kraju poraženi.

Ekipu su do neizvesne završnice sa favorizovanim rivalom vodili Maik Cirbes i Stefan Jović koji su bili najbolji u celoj ligi u dve statističke kategorije.

Nemački reprezentativac je bio najbolji skakač sa 12 uhvaćenih lopti, dok je startni plej Crvene zvezde ponovo izdominirao kada su u pitanju dodavanja posle kojih slede laki poeni sa 11 asistencija ispred legendarnog Spanulisa koji ih je skupio devet.

Cirbes je i u petorci kola sa skupljenih 25 indeksnih poena, a pored njega tu su još MVP ove runde Malkom Dilejni (Lokomovitva) sa 41 poenom, potom Aleksej Šved (Himki, 33), Serhio Rodrigez (Real, 28) i Adam Hanga (Laboral Kuća, 25). Centar Crvene zvezde je i treći strelac ovog kola pošto je postigao 22 poena, a ispred njega su samo Dilejni sa 31 i Šved sa 28 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter