4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: StarSport

MILOŠ TEODOSIĆ: Neću u Zvezdu u ‘penzionerskim’ danima!

Objavljeno: 31.12.15 u 13:10

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i jedan od najboljih plejmejkera sveta Miloš Teodosić govorio za Mondo o Olimpijskim igrama u Riju i velikoj ljubavi Crvenoj zvezdi.

Teo se prvo osvrnuo na kvalifikacioni turnir za OI koji čeka „orlove“ od 4. do 10. jula. FIBA će 19. jaunuara odlučiti o tome ko su domaćini grupa.

– Nadam se tom domaćinstvu, jer verujem da bi faktor domaćeg terena bio ključan za naš uspeh. Za mene je plasman u Rio ogroman cilj i ogromna želja. Hoću da nosim dres Srbije na najvećem takmičenju, a to su Olimpijske igre. Zaista ću učiniti sve za taj cilj – rekao je Miloš Teodosić.

Plejmejker CSKA iz Moskve nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu, a evo i šta je poručio Delijama.

– Možda me košarkaška sudbina i čuva, pa ću pred Delijama debitovati u dresu koji oni vole. Rekao sam nekoliko puta da ako i budem dolazio u Zvezdu, to neće biti u penzionerskim danima, već onda kad mogu mnogo da dam na terenu, ali ne znam kada će to biti – istakao je Teodosić i osvrnuo se na rezultate crveno-belih:

– Gledao sam Zvezdine utakmice kad god sam mogao, mada to nije bilo često zbog preklapanja termina. Čestitam im, jer mislim da su napravili veliki uspeh i da sada mogu rasterećeno da igraju TOP 16, posebno jer se nalaze u realno lakšoj od dve grupe. Domete je teško prognozirati. Želim im svakako da doguraju što dalje.

Miloš Teodosić je poručio da je NBA za njega nije zatvorena priča.

– NBA nije zatvorena priča. Jednostavno mi je dobro u Evropi, imam dovoljno izazova i zaista uživam u CSKA. Ne jurim za NBA košarkom, ali ne kažem da neće doći na red. Slažem se da tamo mogu da uspem i nikad nisam imao tu bojazan. Jednostavno, nije se do sada namestilo, a videćemo šta će biti u budućnosti.

Ceo intervju sa jednim od najboljih srpskih košarkaša možete da pročitate na Mondu.

0
0

4 Komentara

  1. Pera ,,cuo si sta je izjavio Covic Zvezdin du je 0,00,,,,,za raliku od tvog malog kluba,,,sto se tice smrzavanja vi ste odavno zaledeni u fudbalu na -26c,,a sto se tice kosarke kako ste krenuli bojim se da vam ni led nece pomocu i u ledu ce te propasti!1

    0
    0
    Odgovori
  2. Teo opusti se.

    Za nju si zakasnio ugašena je, zamrzli je drugovi.

    U tvoj stari fmp uvek možeš.

    Istinu zna se ko nikad ne ljubi.

    Srećna nova svima!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter