3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI REZOVI IVANA TOMIĆA: Trener Partizana precrtao krilnog napadača

Objavljeno: 30.12.15 u 10:33

Kao što je dobro poznato, klupu Partizana nedavno je nasledio bivši fudbaler i sportski direktor kluba, Ivan Tomić.

Nekadašnji vezista Rome na mestu šefa struke nasledio je Ljubinka Drulovića koji se nije pokazao kao pravi čovek za naslednika Zorana Milinkovića.

Kako je nedavno najavio novi sportski direktor „Parnog valjka„, Ivica Ilijev, u klubu iz Humske se ove zime sprema prava čistka.

A kako saznaju Novosti, prvi igrač koji je precrtan u Humskoj jeste crnogorski krilni napadač, Petar Grbić, na koga novi strateg crno-belih Ivan Tomić ne računa za nastavak i prolećni deo Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crnogorski ofanzivac prema saznanjima Sportskog žurnala ima ponude klubova iz Južne Koreje i Turske i najverovatnije će se uputiti ka jednoj od ove dve destinacije.

Grbić je prethodne sezone bio standardan u Partizanu, ali ga je u ovoj kao gumicom izbrisao bivši trener Zoran Milinković, da bi poverenje pružio Ljubinko Drulović.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se nametne i izbori ostanak u klubu, po svemu sudeći.

 

0
0

3 Komentara

  1. Sto mi merak za onu cepanku Grbica sto su ga najurili…a ovamo glumi neko grobarstvo i ulizuje se nebuloznim izjavama.Jesi sad srecan sto si povukao najgori potez u zivotu i postao njihov clan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha pretekne me,to svi cekamo. I njega i Jevtovica. Za sad mi se svidja Tomiceva filozofija,realno pojacanja nam ne trebaju vec da se pocisti smece i uigraju mlade nade za naredni period i sledecu sezonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter