0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BILIĆ: Pokazali smo karakter, odlučnost i stav

Objavljeno: 30.12.15 u 13:42

Vest Hem Junajted se nada ohrabrujućoj 2016. godini zbog povratka nekoliko oporavljenih prvotimaca, poručuje Endi Kerol.

Englez je obeležio povratak ulaskom sa klupe i golom u utakmici protiv Sautemptona kojim je doneo pobedu.

– Imamo igrače koji se vraćaju nakon povreda pa 2016. izgleda pozitivno, rekao je Kerol za klupski veb sajt.

„Ćekićari“ su bili bez pobede u osam mečeva pred meč u ponedeljak, poslednja pobeda i Kerolov poslednji gol su se poklopili, bila je to pobeda od 2:1 nad Čelsijem u oktobru.

– Prošlo je osam utakmica od kada smo pobedili, tako da smo svi srećni i drago mi je da smo pobedili na kraju, rekao je bivši igrač Njukasla i Liverpula.

Menadžer Slaven Bilić pohvalio je mentalitet svoje ekipe nakon što su iz zaostatka došli do pobede prvi put ove sezone i to nakon autogola Karla Dženkinsona. 

– Pokazali smo promenu (nakon poluvremena) u karakteru, odlučnosti i stavu, rekao je Bilić novinarima posle utakmice

– Da budemo iskreni, moglo je da bude dva tri razlike na poluvremenu, ali nije bilo i niko ne može da kaže da nismo zalužili pobedu na kraju. Sjajno je za igrače koji su se vratili i dobra motivacija zato što očekujemo još igrača koji će se vratiti.

Pobeda je pomakla Vest Hem na sedmo mesto, sa bodom zaostatka za Mančester Junajtedom, posle 19 odigranih utakmica. Vest Hem igra u subotu sa Liverpulom na domaćem terenu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter