0
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT

UDOVIČIĆ ČESTITAO SPORTISTIMA: Najbolje tek sledi u olimpijskoj godini

Objavljeno: 29.12.15 u 16:17

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić priredio je danas prijem za srpske sportiste, čestitao im na izvanrednim rezultatima u 2015. godini.

Pored čestitki, Uvovičić je poželeo im da naredna, olimpijska 2016. godina, bude još bolja.

– Godina iza nas bila je sjajna. Osvojeno je 30 medalja na velikim takmičenjima u olimpijskim disciplinama, što je za dva i po puta više u odnosu na prethodnu. Pred nama je olimpijska godina, verujem u vas i znam da ćemo se zajedno radovati medaljama – rekao je Udovičić na prijemu u Klubu poslanika.

On je pozvao sve sportiste i predstavnike Saveza da Olimpijske igre u Riju budu na vrhu prioriteta za narednu godinu.

– Država je uz vas, hvala Vladi i premijeru Vučiću što u ovim teškim vremenima izdvajaju za sport više nego ranije i tako pokazuju koliko ste bitni. Ponosan sam što nagrade za ostvarene rezultate stižu odmah i što sam vaš ministar – poručio je Udovičić.

Na novogodišnjem prijemu bili su mnogobrojni srpski šampioni, kao što su Milica Mandić, Ivana Maksimović, Davor Štefanek, Borislava Perić Ranković, zlatni vaterpolisti, funkcioneri…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter