14
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE KINSI: Kome je posvećena ova poruka – Grobarima ili Delijama? (FOTO)

Objavljeno: 29.12.15 u 18:50

Dugo se toliko nije uzburkala javnost u Srbiji kao prilikom objave da će ‘do groba zakleti’ Partizanovac Tarens Kinsi preći u Crvenu zvezdu.

Kinsi je kao slobodan igrač došao u Crvenu zvezdu, što je potpuno iziritiralo navijače Partizana, a u isto vreme oduševilo simpatizere crveno-belih. Nebojša Čović objasnio je kako je došlo do saradnje sa Kinzijem, a sada se putem instagrama oglasio i sam američki košarkaš.

– Blagosloven sam jer je tako Bog rekao. Nijedan čovek ne može kletvama na mene. Ne postoji oružje koje može da me povredi. Štiti me Isusova krv. Ni bol, ni zlo ni opasnost mi neće prići. Sve što uradim biće napredak. Radujem se novim počecima. Moja košarkaška karijera se nastavlja krupnim koracima. Zdrav sam i jak! Blagosloven sam i natprirodna usluga Boga je u mom životu. Vezaću svaku kletvu, čini, uvrede i želje zla i u ime Isusa ću ih vratiti u jame zla. Biram radost, mir, sreću, sigurnost i napredak u svom životu. Završavam 2015. i ulazim u 2016. godinu sa velikom radošću i išćekivanjem – napisao je uz misterioznu sliku punog meseca Tarens Kinsi.

Ostaje pitanje na koga se ova poruka odnosi. Da li to da ‘se ne može kletvama na njega’, ‘da ne postoji oružje koji ga može povrediti’ i ‘da mu nikakvo zlo neće prići’ ide na račun popularnih Grobara, dok su reči ‘radost, mir, sreća, sigurnost i napredak’ poruka Delijama?

Screenshot_2

0
0

14 Komentara

  1. Svako normalan provaljuje šta je namenjeno kome u tekstu i ne razumem ovakav naslov i loženje ljudi bez potrebe.Naravno da je napravio veliki korak u karijeri,osvojiće 3 trofeja,najverovatnije ući u F8,došao je u veći klub,sa mnogo brojnijom armijom navijača i to je to.Biće uskoro naslov,KVINSI I KINZI RAZBILI PARTIZAN.Sve što njih dvojica budu ubacili manje od 50 poena,glodari treba da slave a plus ostatak tima što će se iživljavati nad njima.

    0
    0
    Odgovori
  2. MOJ JE BOG, JACI OD „TVOG“, S’ NASHE „TRIBINE“ CUJU SE ISTE „HIMNE“ , U NJEGOVO IME SE „LAKSHE GINE“… !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ahahaha uzivanje je citati komentare grobara…U svakom komentaru vidis bes,ocaj,zavist itd….Naravno sve zbog njihovih DOBRIH rezultata ….ahahaha mucenici ili ti Franjini sledbenici…….dzabe grobaru mali pokusavas da budes veliki delija…..realnost je da dzabe pokusavas i da si toga svestan….Mozda to i shvatis jednog lepog dana pa se vratis da navijas za svoj drugi omiljeni klub…..dinamo zagreb ahahahah …cinjenica je da ti pomoci nema posto si ti samo jedan mali grobar….

    0
    0
    Odgovori
  4. ..-Naglo sam te zavoleo mala (mutant fmpcz..), al’ ti nisam svoju ljubav dao, meni je zlato sve sto sja, al s’ tobom necu biti srecan JAAA… !!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Iz malog u veći klub je primera dosta fudbal i košarka da se ne nabraja.

    Iz velikog u mali kraći spisak i uvek lova ili udba Vasović i Bečejac.

    Kinzi je mali čovek a ne velik igrač.

    On je Čovićev bio dok je igrao za velikana. Uzeo lovu predao ključne lopte, dobijenog meča za top 8 ako se ne varam i pobegao u US.

    Koga čudi njegov potez…,

    0
    0
    Odgovori
  6. koja zvezda koji bakrači kad svi znamo da je taj klub ugašen i kupljen od strane limrenki.čim ti promeniš adresu boravka nisi vise taj klub.isto kao i firma

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter