0
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

ZADUŽENJE OPREME, PA PORUKA NAVIJAČIMA: Micić demantuje nagađanja i izvinjava se Delijama

Objavljeno: 28.12.15 u 12:15

Vasilije Micić od danas je i zvanično član KK Crvena zvezda.

Micić je posle nekoliko dana nagađanja konačno zadužio opremu Crvene zvezde i tako se definitivno vratio u klub za koji je pre devet godina igrao u mlađim selekcijama. Posle mlađih kategorija Zvezde igrao je u FMP-u, pa Mega Vizuri četiri godine, da bi onda prešao u Bajern.

Kada je postalo jasno da će dosadašnji košarkaš Bavaraca doći na Mali Kalemegdan, dosta se prašine podiglo oko njegove navodne izjave da mu je cilj da se vrati u Bajern. Zato se oglasio i sam Vasa Micić.

– Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da ću konačno igrati za klub za koji navijam odmalena. Malo mi je žao što je ovaj trenutak, koji je za mene važan, kada sam konačno stigao u Crvenu zvezdu, pokvaren dezinformacijom koja se pojavila na pojedinim inostranim sajtovima – rekao je Micić, sa jasnom aluzijom na tu ‘izjavu’.

– I pored toga što to nikada nisam rekao, izvinjavam se navijačima i razumem njihove reakcije i nezadovoljstvo, koje su izazvane nečim što je neistina. Samo želim, da se što pre uklopim, da zaigram na svom nivou, i da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima, i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak, da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom – objasnio je svoj stav Vasilije Micić, a prenosi sajt Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter