8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETICIJA KAO VID PROTESTA: Grobarski desant na Božića

Objavljeno: 28.12.15 u 20:48

Navijači Partizana pokrenuli su na portalu „Peticije24“ sakupljanje potpisa za odlazak trenera Petra Božića sa klupe crno-belih. 

U peticiji koju možete pročitati na ovom linku, treneru Božiću zameren je nedostatak znanja kako njega, tako i pomoćnika Dušana Kecmana i Vuleta Avdalovića, poraz od Mege nakon prednosti od 18 poena, nijedna pobeda na gostovanjima ove sezone, manjak energije, te odsustvo odgovornosti jer nije sam napustio klub.  Takođe, na klupu Partizana navijači prizivaju ili Vladu Jovanovića, ili Aleksandra Džikića, kao učenike Duška Vujoševića. 

Ovakve peticije, sem skretanja pažnje na njih, nemaju nikakvu drugu funkciju. Naprotiv, može ih pokrenuti svako, kao što ih svako može i potpisati.

Ipak, postavlja se pitanje koliko su ovakve stvari uopšte potrebne navijačima, pošto stvaraju dodatni pritisak na tim koji je pokazao da se sa njim izuzetno teško nosi?

Takođe, pitanje je koliki je zaista problem (ne)stručnost Petra Božića, uzevši u obzir činjenicu da je sastav crno-belih toliko tanak da je ovakva pozicija na tabeli sve sem iznenađujuće?

0
0

8 Komentara

  1. Božić je kao igrač u Partizanu, bio tu samo da podigne pehar i to je to, a Dule je bio tu da dovede tim do pehara. Sada kada nema Duleta na klupi, nema ni pehara… A klub se bori za opstanak i udaviće se… Božiću duduče, nemaš ti pojma… Svaki iole školovan trener, osim Božić, bi u ovoj ligi i sa ovim timom, bio sigurno 4., pred play-off! Božiću odlazi!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde da budemo malo iskreni i nazovemo stvari pravim imenom.Najrealnije u svemu tome je to da je drzava,na celu sa Tadicem i Dacicem,bila tu da zavrsi poslove oko titule i sredi sve oko pokrivanja mahinacija i zataskavanja raznih slucajeva.Baron Vujosevic je bio tu da stipa i psuje sudije,vrsi pritiskak na njih,davi svoje igrace,drzi vrata od svlacionice dok predsednik Danilovic samara i tuce sudije u njima.Ulogu gepekovanja je imala neka gorila iz senke.Perina uloga jeste bila samo da podize pehare,koje su pre toga na najbestidniji nacin oteti od drugih klubova,kao sto su oteti i razni igraci,bez ikakve odstete i obestecenja bivsim klubovima.Neka mi neko kaze,ako zna,na koliko su osudjeni bivsi igraci partizana,Loncar i Velickovic,za one divljacke napade s ledja na igrace Hemofarma u Pioniru?Naravno da se i to zataskalo jer je zakon o sportu predvidjao zatvor za ta (ne)dela i iza svega toga stoji tadasnja vlast.Tako da ne bi bilo lose da malo osvezite memoriju i prisetite se sta ste sve radili i koliko dugo a ne samo da kmecite i kukate jer ako ste vi to radili,ne znaci da i drugi to sada rade.Nekada se govorilo,vojnik o skracenju(vojnog roka) a kurva(partizan)o postenju a ovo drugo i sad vazi,posto vojske vise nema,kao zakonske obaveze.

      0
      0
      Odgovori
  2. Iako Peri zameram neke stvari nisam za smenu. Nebitno je ko nam je sada trener, jednostavno politika Vučićevog režima je da KK Partizan svede na nivo Crnokose, dok za to vreme u KK Cz sipa novac koji crno-beli nisu imali ni kada su poslednji put stigli do F4 Evrolige. Situacija je takva da nam ne bi pomogao ni neki mnogo iskusniji trener. Sve što možemo je maksimalna mobilizacija da se klub održi u životu, uz pitanje: Partizanovci, za koga ćete glasati na sledećim izborima?

    0
    0
    Odgovori
    • Znam Panteru da ti amater kao Bozic dodje ko kec na deset,ali ne brini doci ce dan kad ce Dule da se vrati i opet ce da vam nabija kompekse u te male panterske mozgice.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter