0
Domaći fudbal

OD IDEJE DO REALIZACIJE DUG JE PUT: Raosavljević otkriva koliko su blizu braća Babunski

Objavljeno: 28.12.15 u 22:29

Braća Babunski, talentovani fudbaleri iz Makedonije koji trenutno igraju u Španiji (21-godišnji David igra u Barseloni B, dok je dve godine mlađi Dorian na pozajmici u Fuenlabradi iz Real Madrida), na skeneru su Crvene zvezde.

Iako je tokom prethodnih nekoliko dana aktuelna priča o kontaktima sa perspektivnom braćom, sve je još uvek na nivou skeniranja, rekao je Blažo Raosavljević za „Novosti“. 

– Zvaničnih kontakata još uvek nije bilo. Sportski deo je skenirao braću Babunski, raspitivali se o njima, ali u ovom momentu na tome smo i stali.

Prelazni rok je blizu, braći u junu ističu ugovori, što znači da bi u Zvezdu došli kao slobodni igrači. Ostaje pitanje samo da li će crveno – beli uspeti da ih ubede da je dolazak na Marakanu dovoljno veliki izazov za napuštanje Španije? 

U svakom slučaju, ukoliko se sve završi na zadovoljstvo svih strana, može se reći da je, nakon neuspelog pokušaja njihovog dolaska u Partizan, sudbina zaista želela da se nađu u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter