12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI ŠOK: NIje samo Anđušić nezadovoljan, najbolji igrač bi da napusti klub!

Objavljeno: 28.12.15 u 17:36

Sastančilo se danas u Humskoj, posle još jednog teškog poraza, ovoga puta od Igokee.

Problema ima na pretek, a najnoviji je da bi najbolji igrač Kevin Džons da napusti klub Jedna, piše Mondo. Vidi se i na parketu da je nezadovoljan, a nedavno je agent rekao, između redova, da njegov klijent dolazak u Partizan smatra greškom.

Jedan od uslova koji je Džons postavio kada je dolazio je da bude konkurentan sastav, koji će igrati važnu ulogu u ABA ligi. A to nije tako…

Međutim, Partizan je redovno isplaćivao igrača, pa bi, ukoliko želi da ide morao da plati obeštećenje izraženo u šest cifara, piše isti sajt. A može i da primeni satru foru: porodični problemi, bolest bliskog člana familije i sličnim stavrima kojima se služe Amerikanci.

Džons je ove sezone za 29 minuta na parketu prosečno 14,5 poena i 8,5 skokova. u karijeri je igrao za Šole, Nju Orleans Pelikans, San Migen Bermen, Kanton Čardž i Klivlend Kavalirs per partizana.

Razgovaralo se i o tome kako prevazići krize na svim poljima. Ono što possebno interesuje navijače je status Petra Božića, kome se skandirao da ode iz kluba.Božići i stručnom štabu je stručnom je ponovljeno da se u njih veruje i dobili su podršku. 

Što se Danila Anđušića tiće, on može da ide…

0
0

12 Komentara

  1. Ja ne razumem, ako je uprava ovakva kakva je i od nje i ne ocekujem nesto dobro, sta je sa Perom Bozicem, gde se izgubio ponos i sta mu treba da od idola navijaca postane najomrazenija licnost? Da sam na njegovom mestu, otisao bih jos posle Mege. Vidim i da se navijaci zeleznika, FMPa ili kako se vec zove klub, raduju posrtanju giganta, blago njima. Jedan tim im se ugasio, a ovaj novi za koji su poceli da navijaju, uz svu pomoc kriminalaca i drzave, ne moze da dobaci ni do Evro lige naredne sezone.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste se prethodnih godina vise radovali Zvezdinij propasti u reziji vasih mafijasa Borisa i Dodika nego sopstvenim uspesima,sada je sve doslo na naplatu,sve se vraca sve se placa!!!!Za sadasnji dug partizana kriva je drzava,a za Zvezdin dug nije,tada su svi bili posteni,vama niko nije pomagao,vi ste posteni,e sada vam se to postenje vraca kao bumerang pa se zato raspadate!!!Uskoro ce i derbi u kom cemo vas demolirati!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Vidim da navijaci poput ovog ,,realno,, izmileli posle vise deceniskog izgnanstva.Zaboravili da stoka oce da nabije. Brzo su zaboravili.

    0
    0
    Odgovori
    • Zeznuo si se malo vise,mi cemo stoku da nabijemo na k…c.A uskore ce stoka zaboraviti kad je igrala ABA ligu,naredne sezone bice derbi u Cacku,Nisu,Jagodini,Smederevu…

      0
      0
      Odgovori
  3. Božiću imaš li ti čoveče obraza i dostojanstva? Ako imaš budi čovek i podnesi ostavku! Jer dobar trener bi i bez Koste,Vujanića i Đonsa Partizan držao na sredini tabele,a ti i sa njima bi se borio za opstanak. ODLAZI ČOVEČE,nemoj da te zamrzimo!

    0
    0
    Odgovori
  4. Bezite ljudi iz te rupe za punjenje glavom bez obzira.To je propala stvar vec svi znaju,samo se poneki degen jos zavarava da partizan postoji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter