0
Košarka

FOTO: TWITTER

NBA: Nikola Jokić solidan u još jednom porazu Denvera, naigrao se Žo Lovernj (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.15 u 08:40

U noći između nedelje i ponedeljka igrala su se četiri meča u NBA ligi, a na parketu se našao i srpski košarkaš Nikola Jokić.

Jokić je u porazu svog Denvera od Oklahome 112:122 na parketu proveo zapaženih 17 minuta i za to vreme postigao sedam poena. Šutirao je iz igre 3-7, uz pogođenu trojku iz jedinog pokušaja na meču. Uhvatio je tri lopte, podelio dve asistencije, uz dve izgubljene lopte.

Njemu je dosta ‘minuta’ ukrao Žofri Lovernj, bivši kapiten Partizana koji je za 30 minuta postigao 18 poena, uhvatio četiri skoka i zabeležio jednu asistenciju. Najbolji u domaćem timu bio je Kenet Farid sa 25 poena i 11 skokova.

Sve to nije vredelo puno protiv ‘gromovnika’, koje su i ovog puta predvodili Rasel Vestbruk sa 30 i Kevin Durent sa 26 poena, a ovog puta pridružio im se i centar Enes Kanter, pa pobeda, iako dosta neizvesno u većem delu, nije mogla da im izmakne.

(Izvor: youtube / NBAClip)

Zanimljiv duel prethodne noći odigrali su Memfis i Los Anđeles Lejkersi, ali više zbog atraktivnih poteza, nego neizvesnosti u samoj utakmici. Gosti iz ‘grada anđela’ držali su priključak do pred kraj prve četvrtine kada su igrači Memfisa udarili nekoliko brutalnih ‘rampi’ gostima i na krilima publike krenuli u sticanje nedostižne razlike.

Najbolji je bio Majk Konli sa 19 poena, a pratio ga je Džef Grin sa 17, dok je na drugoj strani Kobi Brajant ubacio 19. a 17 Leri Nens Junior.

(Izvor: youtube / XimoPierto2)

Boston je u svojoj dvorani savladao Njujork Nikse sa 100:91, dok je očekivano, ali nešto teže Portland slavio na gostovanju u Sakramentu. Strašne partije odigrali su MekKalum kod Trejl Blejzersa sa 35, odnosno Kazins kod Niksa, koji je ubacio 36 poena.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Memfis – L.A. Lejkersi 112:96
Boston – Nju Jork 100:91
Oklahoma – Denver 122:112
Sakramento – Portland 94:98[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter