9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV SKUPA ROBA: Partizan odredio cenu za Bugarina koja je odbila čak i Špance

Objavljeno: 28.12.15 u 19:09

Valeri Boćinov je ovog leta stigao u Partizan kao pojačanje koje bi moglo crno-belima da donese rezultate na evropskoj sceni i pomogne im da se bore za titulu u domaćem šampionatu.

Iz evropskih takmičenja se ispalo, titula je samo san, ali Bugarin je svoj posao odradio kako se od njega i očekivalo pošto je najbolji strelac tima što je privuklo pažnju pojedinih evropskih timova.

Naime, kako prenose bugarski mediji za iskusnog napadača se zainteresovao Sporting iz Hihona čiji ljudi su posmatrali Bugarina u duelu sa čačanskim Borcem u kojem je Božinov bio strelac pobedničkog gola.

FOTO: printscreen
FOTO: printscreen

Uspostavljen je kontakt uprava dva kluba, ali kada su čuli da je cena za Božinova dva miliona evra Španci su istog momenta odustali od namere da ga angažuju.

0
0

9 Komentara

  1. Zamislite za Ivanica, koji je 3 puta bolji fudbaler od bozinova nude 1.400.000 a za ispusenu mustiklu traze 2 miliona…realno vredi 50.000 i to je to

    0
    0
    Odgovori
    • E mico moj nemas ti veze s vezom, idi igraj ti fudbal na konzolama…U zimskom prelaznom roku cene su relativno nize nego u letnjem.Ako si zaboravio letos je Partizan nudio 2 mil. za Ivanica!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Bozinov je zesci promasaj a bugarski mediji dizu cenu…niko nije lud da da 2 miliona za igraca koji je gej i koji nema pojma da igra fudbal

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter