14
Domaći fudbal

IZ REALA I BARSE U ZVEZDU? Makedonska veza dovodi braću na Marakanu, a bili su na korak od Partizana

Objavljeno: 27.12.15 u 22:22

Već nekoliko godina u nazad ovdašnja javnost ima priliku da sluša hvalospeve o braći Babunski, sinovima legende makedonskog fudbala Bobana Babunskog.

Poslednja u nizu vesti je da se David i Dorian Babunski nalaze na radaru Crvene zvezde i da bi u junu mogli da pojačaju, sada je već izvesno novog šampiona Srbije.

Braća Babunski su bili članovi mladih timova Reala i Barselone odnosno prošli su omladinske škole ovih klubova. David igra za Barselonu B i najboolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veziste, dok je Dorian klasični napadač i trenutno je čaln Fuenlabrade koju trenira Fernando Morijentes.

Dorian Babunski Real - David Babunski Barsa

Prema saznanjima do kojih su došle Novosti već je uspostavljen kontakt menadžera koji zastupaju interese mladih fudbalera i čenika kluba iz Beograda, a samo lepe reči o njima Zvezdanu Terziću i Draganu Džajiću su imali da kažu članovi zlatne generacije Crvene zvezde Ilija Najdoski i Darko Pančev.

Ideja je da 19-godišnji Dorian i dve godine stariji David narednog leta dođu na Marakanu i pokušaju a se izbore za mesto u timu koji će jurišati na plasman u Ligu šampiona.

Podsećamo da je tokom letnjeg prelaznog roka malo nedostajalo da braća Babunski pojačaju Partizan, ali se tada sve završilo na priči.

0
0

14 Komentara

  1. Poslednja vest:Braca babunski prelaze u partizan da ih spasu igranja u plej autu!!!!! -26 hladno brate mnogooooooooooooooo

    0
    0
    Odgovori
  2. Taman posla. Neka neko tu decu,momke,upozori na vreme,da se ne igraju svojom karijerom dolazeci u Zvezdu, ni u sali, sami bi sebe pokopali, neka im neko objasni stanje u Zvezdi,i placanje stranaca,sto dalje od Zvezde, bolja im spanska druga liga od JSL, za napredak u karijeri,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije doso Mustafa u partizan zato sto voli partizan, vec je to sredio tole da bi unistio Zvezdu a pomogo njegovom partizanu…tako ste oteli i Klea al ima boga, tole ce u prdekanu a grobarska toletova reprezentacija je dotakla dno…a ja od SRCA ZElIM da se ugasi zagrebacki klub

    0
    0
    Odgovori
    • Dali bivoleo da si normalan o cemu pricas Stojkovic je hteo da dodje kod vas,ali ste ga odbili jer niste imali para proveri pa se javi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Decko o cemu ti pricas,jel tebi smetalo sto je Mustafa u koga se kunete pre dolaska u mali partizan igrao u Velikoj Zvezdi i isto tako se kleo da je ‘veliki Zvezdas’, a on je samo jedan u nizu koji je iz Zvezde presao u partizan, malo se preispitaj i vrati u proslost.. Jedino oko cega se slazem sa tobom je ovo za prostitutku.. Misli o tome.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ма 100% ће доћи у Звезду, немају паметнија посла него доћи у Србију да играју фудбал.

    0
    0
    Odgovori
    • Dečko samo da ti kažem da su tri okorela partizanovca napravili karijere u Zvezdi i pod sumnjivim okolnostima potpisali za nju. U pitanju su Darko Pančev, Dejan Savićević i Siniša Mihajlović! Pitaj Velibora Džarovskog o tome.
      Sa Darkom se znam lično i svi u Skoplju znaju sa je partizanovac i on i cela njegova familija. Nebitno je za koga igraš i za koga navijaš ako nešto postigneš u sportu.

      0
      0
      Odgovori
  6. Znaci i pored toga sto su „veliki navijaci Partizana“, nista vam ne smeta da obuku sramni crveni „dres“.. .!. XXAAXXAA .!. OD BLUDNICE, SAMO JE GORI-MAKRO !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko o cemu ti pricas,jel tebi smetalo sto je Mustafa u koga se kunete pre dolaska u mali partizan igrao u Velikoj Zvezdi i isto tako se kleo da je ‘veliki Zvezdas’, a on je samo jedan u nizu koji je iz Zvezde presao u partizan, malo se preispitaj i vrati u proslost.. Jedino oko cega se slazem sa tobom je ovo za prostitutku.. Misli o tome.

      0
      0
      Odgovori
    • Koji si ti mentol najvise govori tvoj komentar da je sramno nositi Zverzdin dres grobarska sekundarna sirovino…….Simbol Srpstva humanitarnih akcija u svakom pogledu od dobrovoljnog davanja krvi,prikupljanja pomoci za Srbe sa Kosova i da ne nabrajam ne razumes ti hrvoje ovo…….Sramno je da se Srbin dici ustaskom tvorevinom u Srbiji…Ali nemate vi ni stida ni srama sem patoloske mrznje prema svemu sto je crveno pa cak i prema krvi…NIje na Zvezdinom stadionu ubijen sesnaestogodisnjak nego na vasem iznajmljenom od JNA-e,nisu Zvezdin trener i predsedsednik tukli sudije u Vrscu na finalu KUPa,nisu Zvezdini kosarkaski treneri krali Sumanovica,Lubardu…dno ste

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter