2
Evropske lige

GVARDIOLA U DILEMI: Novi klub na listi zainteresovanih

Objavljeno: 27.12.15 u 23:25

Postojao je privid da je dolazak Pepa Gvardiole u Mančester Siti gotova stvar, ali sve je više spekulacija da bi Španac mogao da promeni kurs.

Kako prenose francuski mediji sa trenerom Bajerna već je razgovarao vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al-Kalifi koji u Gvardioli vidi naslednika Lorana Blana, kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Za sada nije poznato šta je i da li je uopšte išta dogovoreno, ali ono što se zna je da Parižani ne kubure sa novcem odnosno mogu da pariraju mančesterskim klubovima i čelsiju, koji su do sada važili za favorite za dovođenje Gvardiole.

0
0

2 Komentara

  1. Pa barsi bajernu realu psz-u mogu i ja da budem trener dodji ti bajo u valensiju sevilju viljareal hertu salke lil monpelje bordo sampdoriju udineze i mnoge druge malo slabije timove od ovih sto su pokupili sve što valja u svetu pa sa njima napravi nešto pa onda moze da se prica da si trener evo tipičan primer Ranijeri u Lesteru nema nešto poznate igrače al opet igraju lep fudbal i ne brane se protiv velikana

    0
    0
    Odgovori
    • Pa nije los on trener ali mu fali to sto ti kazes, da uzme osrednji klub i uradi nesto. Murinja cenim zato sto ja sa Portom i sa Interom uzeo ls. Kao i Klopa zbog borusije i Simeonea zbog Atletika. Pep to nema.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter