6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ETO MESTA SPEKULACIJAMA: Kinzi slobodan igrač!

Objavljeno: 27.12.15 u 19:49

Bivši košarkaš Partizana Tarens Kinzi raskinuo je ugovor sa Trabzon i sada je slobodan igrač.

Amerikanac je izrazio želju da igra Evroligu, a to će moći samo ako do ponedeljka uveče pronađe novi klub. Umesto njega u Trabzon će Dervin Kičen iz Nansija. Nema sumnje da bi Kinzija raširenih ruku dočekali Grobari, čiji je ljubimac još iz vremena kada je igrao za crno-bele.

Ipak, zadnjih dana se pominjalo da bi Amerikanac mogao da bude potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Crveno-belima je potreban bek šuter, pogotovo posle najava da bi Rajan Tompson trebalo da napusti Mali Kalemegdan.

0
0

6 Komentara

  1. Ne želim da ikoga creskim ali ovi crnci dolaze samo zbog para, a i ako dodje kod ovih covicevaca za mene vise ne postoji.

    0
    0
    Odgovori
  2. ON nema mesta u Partizanu od onog dana kada je u sred sezone napustio Svetinju zbog kasnjenja plate od 1o-tak dana i to u najgorem mogucem trenutku po nas, kada su nam Berta, i Francuz bili povredjeni i nesrecan poraz od cedevite !!! RODIO JE ZA MUTANT, ionako REDJAJU SVE PROMASENE I ISLUZENE I SKUPE „IGRACE“ !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter