0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŽELI SA ZVEZDOM U LIGU ŠAMPIONA: Reprezentativac Srbije se nudi crveno-belima

Objavljeno: 26.12.15 u 20:03

Iako Crvena zvezde nije još uvek i formalno trofej prvaka Srbije vratila u svoje vitrine gotovo je izvesno da će to učiniti pošto ima veliku bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce.

Samim tim na Marakani već sada razmišljaju i o kvalifikacijama za Ligu šampiona pa je direktor kluba Zvezdan Terzić najavio da će tokom zimskog prelaznog roka u Ljutice Bogdana stići jedno ili dva pojačanja, a isto toliko novih igrača se očekuje u junu.

Navijači Crvene zvezde su se ponadali da bi jedan od njih mogao da bude i reprezentativac Srbije Filip Đuričić koji se nalazi u nemilosti trenera Benfike, a posle sukoba sa sportskim direktorom Ruiom Koštom nalazi se pod suspenzijom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I pored želje da se vrati u Zvezdu za koju je igrao u mlađim kategorijama Đuričić ne bi previše da polemiše.

– Voleo bih da igram za Zvezdu, to nije sporno, ali mislim da klub ne bi ulazio u bilo kakvu polemiku u vezi sa pozajmicom. Moja želja je da igram sa Zvezdom u Ligi šampiona. Ako ne budem njen deo, biću veliki navijač, rekao je Đuričić u izjavi za list Danas.

Mladi fudbaler je u lisabon stigao u leto 2013. godine, ali više vremena je proveo na pozajmicama u majncu i Sautemptonu nego što je nosio dres „orlova“, a u međuvremenu je i izgubio status reprezentativca pošto je celu jesen proveo ili na klupi ili na tribinama La Luša.

Međutim, danas je u izjavi za Žurnal na pitanje da li bi Đuričić mogao da dođe na Marakanu Zvezdan Terzić kratko i jasno odgovorio – Ne.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter