0
Domaći fudbal

VEČITI PODESILI KURS: Umesto u Antaliji, Zvezda i Partizan na pripremama na Kipru

Objavljeno: 26.12.15 u 12:15

Tokom ranijih sezona praksa je bila da najtrofejniji klubovi Superlige, Crvena zvezda i Partizan na pripreme idu u Tursku.

Ipak, zbog zategnutih političkih odnosa u ovoj državi, ali i problema kojeg su naši klubovi imali u Turskoj, čelnici „večitih“ odlučili su da ove zime na pripreme odu putem Kipra.

Radna destinacija Crvene zvezde u završnoj fazi zimskih priprema na Kipru biće Pafos, mesto gde je trener Miodrag Božović igrao za APOP u sezoni 1996/97

Početak priprema za klub iz Ljutice Bogdana zakazan je za 11. januar, piše Sportski žurnal. Samo tri dana potom planirana je selidba u Kopar. U objektima „Termi Čatež“ ekspedicija crveno-belih biće dve sedmice, a nakon toga na programu je oporavak u Beogradu pa put za Kipar.

Partizan takođe ove zime neće ići u Tursku. „Parni valjak“, takođe će, na Kipar. Partizan će se, kako stvari stoje, pripremati u Nikoziji, i to u dva odvojena navrata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter