0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

STERLING: Aguero je igrač svetske klase

Objavljeno: 26.12.15 u 11:53

Ofanzivac Mančester sitije Rahim Sterling, prepun je reči hvale o svom saigraču, Serhiju Agueru.

Naime, bivši kreativni vezista Liverupla ocenio je da je Argentinac igrač svetskog kalibra.

– Serhio Aguero je vrhunski igrač svetske klase. On je vrsta igrača koje gledaš pre nego dođeš u klub i sjajan je osećaj biti sa njim u timu i učiti od njega – rekao je Sterling za klupski sajt.

– Nije samo Serhio igrač svetske klase u timu Sitija. Tu su i David Silva, Kevin de Brujne, Jaja Ture. Postoji mnogo igrača u ovom timu od kojih mogu da naučim mnogo. Čast i privilegija je biti na treninzima sa takvim igračima – poručio je Sterling.

– Kada sam u svlačionici mogu da bacim pogled na bilo koju stranu i videću samo igrače koji su napravili uspeh u velikim takmičenjima. David Silva je osvajao Svetsko prvenstvo, Serhio je igrao u finalu SP, Jaja je bio proglašava za Najboljeg igrača Afrike mnogo puta – istakao je reprezentativac Engleske.

– Sve su to igrači koji mogu da povuku tim napred i obezbede pobedu. Imamo lidere na svim pozicijama, mnogi naši igrači iza sebe imaju velike karijere. Srećan sam što sam u takvom timu i što mogu da napredujem iz dana u dan – podvukao je Rahim Sterling.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter