13
Košarka

FOTO: STARSPORT

OZVANIČENO: Zvezda je dobila novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 26.12.15 u 21:13

Poznati košarkaški menadžer ponovo je putem svog tviter profila objavio transfer koji itekako interesuje košarkašku javnost u Srbiji.

Ono što je Nebojša Čović juče najavio, to se danas potvrdilo, a sutra će i definitivno biti završeno – Vasilije Micić postaće novi košarkaš Crvene zvezde.

Miško Ražnatović je na svom tviter profilu kratko, i ovog puta bez puno sebi svojstvenih zagonetki’, otkrio da će Vasilije Micić sutra stići u Beograd i potpisati za Crvenu zvezdu.

Od Micića će na Malom Kalemegdanu imati dosta velika očekivanja, jer će zameniti Markusa Vilijamsa, a to potvrđuju i reči Nebojše Čovića.

– On je relativno mlad igrač i vrlo brzo će se uklopiti u sistem Crvene zvezde, a sistem Zvezde traži maksimalno zalaganje na svakoj utakmici i svakom treningu i svi moramo da budemo kolektiv. Niko ne sme da se izdvaja, ni po dobrom ni po lošem, ma šta i ma kakve zasluge ima – rekao je Čović u petak o Vasi Miciću.

Micić je od 2010. do 2014. godine igrao za Mega Vizuru, sa mlađim selekcijama reprezentacije Srbije imao je puno uspeha, a često je bio na spisku selektora Đorđevića za poziv u ‘A’ tim, za koji je igrao 2013. godine na Eurobasketu u Sloveniji kada je selektor bio Dušan Ivković.

0
0

13 Komentara

  1. „Pojacanje..“ ?? K’o sto je nama Kosta Perovic bio.. .!. XXAAXXAA .!. Samo Kole je igrao za DZ, a ovaj polusakati za 200-250 000 evra .!. XXAAXXAA .!. Coki i Radonja ko da se „takmice“ ko ce pre da ISPRAZNI ili „POKVARI“ BANKOMAT.. K’o da ce sutra „smak sveta“..mozda za koordinatora i-HOCEEEE!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Vasi predsednici i funkcioneri kluba su najveci grobari naseg naroda i nase drzave,preko Gebelsa Vucelica i Mirka Marjanovica pa do Tola i ostale bande!!!Drzava se raspadala,ljudi se tukli u redu za hleb i mleko a vi ste pravili Teleoptik,sade cete sada da nestanete FRANJEVCI!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Nego sta????Hoce itekako,tek stize nase vreme,vreme nase ZVEZDE CRVENE.A stize i vreme vase patnje koja je uveliko pocela i traje i tek ce da traje.I da,imamo bankomat ne 1nego sto 101,a vi glodari puknite od muke.Ziveo veliki Neboisa Covic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bankomat u Nemanjinoj radi bez pauze. Državni projekat raste i pojačava se bez ometanja. Kao što je Dule rekao, sa vrha rade da ostane „jedan narod, jedan vođa, jedan klub“. Ali neće no to do veka…

    0
    0
    Odgovori
    • Franjevac, idi citaj i komentarisi vesti tvog raspalog Zagrebackog kluba! Krali ste 20 godina, otimali i gepekovali…a sad samo placete! Budi musko!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Samo vi verujte lazima barona vujosevica…toliko vam je isprao mozak da ce te mu poverovati ako kaze da vodio NBA klub ili da je Napoleon Bonaparta licno.Vas je vlast drzala deceniju ipo kao drzavni projekat i svakom zlu dodje kraj,pa i vasem.Sad ce te malo u zapecku biti,minimum dve decenije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter