22
Domaći fudbal

NIŠTA OD TRANSFER-BOMBE: Ni 1.4 miliona evra nije dovoljno za mega-pojačanje u Humskoj!

Objavljeno: 26.12.15 u 09:52

Kapiten Vojvodine Mirko Ivanić, po svemu sudeći, ipak neće preći u tabor beogradskog Partizana.

Naime, klub iz Humske je drugi put u poslednjih tri meseca pokušao da privoli čelnike Vojvodina da se odreknu svog najboljeg igrača poslavši navodnu ponudu od čak 1.4 miliona evra.

Ipak, kao prilikom prvog pokušaja ove kupovine, po svemu sudeći, „Parni valjak“ će ponovo ostati praznih šaka, prenosi B92.

Poput i poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, Ivanić je ponovo odbio Partizan jer želi da održi reč da „neće da pojača Vošine direktne rivale“.

Srpski šampion je ovaj put ponudio 100.000 evra manje nego letos, za 22-godišnjeg vezistu koji je pre nekoliko meseci produžio ugovor sa Novosađanima.

Tako će Ivica Iliev morati na drugi način da pokuša da ispuni svoje obaćenja koje je najavio na prezentaciji Šaranova i Jovanovića izjavivši da navijači mogu da očekuju nekoliko transfer bombi.

U klub iz Humske stigao je i novi trener, Ivan Tomić.

0
0

22 Komentara

  1. Zasto bi neko iz boljeg kluba,dosao u slabiji i to direktnog konkurenta za 3.mesto i izlazak u Evropu i eventualno osvajanje kupa.Konkurenti se ne pojacavaju,tako je bar svuda u svetu,osim ako ponuda nije bas nepristojna a Vosa za Ivanica moze mnogo vise da izvuce iz inostranstva,kad osvoje kup na kraju.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste oduvek bili purgeri,ustase i domobrani i to jeste tacno,za razliku od Zvezde koja je oduvek bila srpski klub.Cuveni srpski glumac,Bata Stojkovic,na pitanje novinara,zasto je izabrao Zvezdu kao klub za koji ce da navija.Odgovorio je,zato sto su moji idoli igrali u njoj a u to vreme u BGD niko i nije navijao za partizan.Pametnima dosta.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ako Abubakar vredi milion i dvesta onda Mirko vredi 3,5 miliona jer je tri puta bolji od Abubakara….Partizan bi trebao da rasroda pola tima da bi doveo Ivanica

    0
    0
    Odgovori
  3. OSTVAITE SE VISE IVANICA, KAKVA BRE TRANSFER BOMBA, PA NIJE NA NIVOU KLEA,ZUKE,DIJARE,MOREIRE,DOBAR JSTE ALI IMA NA TOJ POZICIJI DALEKO BOLKJI PO MAKEDONI I BOSNI, PA IMA NA TOJ POZICIJI I BOLJIH IGRACA I LIGU NIZE, A I PO MAKEDONIJI I BOSNI, TAMO POTRAZITE, SAMO MU BESPOTREBNO DIZETE CENU, DECKO VOLI DA IGRA U VOJVODINI,OSTAVITE GA TAMAO, U PARTIZANU BI MU NARAVNO PUNO BOLJE BILO, OVAKO SAMO FALI DA GA ZADESI POVREDE KAKVA OZBILJNIJA TOKOM PRIOLECNOG DELA, PA CE NA KRAJU BITI NIVOU NEKOG OBICNOG IGRACA

    0
    0
    Odgovori
  4. Smesni ovi grobarski botovi koji pisu da Ivanic vredi milion…u stvari oni su navikli da otimaju pa zato i pisu neboloze. Grobari su najvece lopuze jer zele da omalovazavaju igraca od 2-3 miliona, kako bi ga partizan doveo za kikiriki

    0
    0
    Odgovori
  5. Pre svega Partizan niti je zainteresovan niti bi nudio 1,4 miliona za Ivanica. Za taj novac mogu se sa africkog kontinenta ili Argentine dovesti dva vrhunska stopera i jedan plej. Pre ce biti da je u pitanju medijska manipulacija novinara iz komsiluka.

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa sto ga onda ne prodaju za 3 mil. kad vredi toliko??? Podseticu vas da je Rajkovic najbolji mladi golman trenutno u evropi otisao za ispod 3 mil. po cemu to Ivanic vredi toliko?!

    0
    0
    Odgovori
  7. Prvo: Partizan josh troshkati pare koju je dobijala godinama iz drzavne kase!!!
    Drugo: Ivanicu je trenutno cena oko 2,5 milki!!!
    Trece: Ni jedan normalan igrach nece u mali klub poput Patlidzana!!!
    Chetvrto: Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo Panteru nauci da pises prvilno,drugo videli smo ko drzavu muze godinama preko Gazproma,tako da ovo sto pises nema veze sa mozgom,koji na zalost nemas.

      0
      0
      Odgovori
    • @lederhead: Није ми јасно да ли си ноторно глуп (неписмен свакако јеси) или си само џукачки злонамеран. Управо је Партизан једини спортски клуб у овој несреној држави који је поштено зарадио паре (рецимо само од овогодишњег учешћа у евро куповима приходовали смо око десет милиона евра, прошле сезоне седам, а притом смо и продали велики број играча, те добијали проценте од даље продаје играча који су раније отишли из клуба). Када се сав тај новац сабере, онда се лепо види, да је држава, односно њени чиновници који су постављани у клуб по политичкој лиги, пљачкали Партизан, док је управо Звезда све време била на државној сиси.
      Порез управе Војводине је ноторно глуп. Милион и по евра обећтећења, плус проценат од даље продаје је озбиљан новац за играча попут Иванића и врло је дискутабилно да ли ће икада добити толики новац за свог капитена. Пропуштати прилику за приходавање толиког новца у ово време, а притом је клуб у ноторном минусу, представља глупост без граница.
      Жао ми је малог Иванића. Знам да је партизановац, да је његов отац велики навијач Партизана и сигуран сам да је ово велики пропуст у његовој каријери.

      0
      0
      Odgovori
  8. Moram prizanti da postujem ovo sto radi Ivanic…ali bojim se da ovakvim potezima,na kraju ode negde za dz ili mnogo manje pare kroz godinu,dve…jer nisam video preveliko interesovanje za ovog igraca a i nije klinac(mlad jeste naravno,ali i odrasao za saponjica,jovica i sl) Jednostavno vosa je izgubila cenu svih igraca pokazalo se na primeru Stanisavljevica nazalost…. 🙂

    0
    0
    Odgovori
  9. o cemu vi u upravi partizana … za igraca koji je prosecan … jedina prednost mu je mladost , da date tolike pare … ?! u partizanu – teleoptiku i ligi ima igaca koji su mnogo bolji a jevtiniji od njega … samo sto ih mediji i neko u partizanu toj meri NE podrzavaju . neka njega tamo … okrenite se igracima kojim ce partizan u scu biti a lovu ce uzeti kad iz partizana odu . tomicu ponovi kupovinu kad si sportski direktor bio … toliko ce sva pojacanja kostati a nastupajuci klinci sazreti …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter