1
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Nebojša Čović o odlasku Vilijamsa i dolasku Micića

Objavljeno: 26.12.15 u 08:05

– Zvezda je najjači sportski srpski brend, da se ne uvredi Partizan, nikada nije dosadno. Što se tiče Vilijamsa, on je tražio raskid ugovora, pa je došlo do sporazumnog okončanja saradnje. Zna se sve, sada moram da štitim poziciju kluba i igrača, koji mi je vrlo drag. To ostaje u našoj kući. Možemo da dovedemo dva igrača. Izvestan je dolazak Mićića, videćemo će još neko doći, na kojoj poziciji. Zadovoljni smo da nam Micić dolazi, on je mlad, koji će se brzo uklopiti u sistem Zvezde, a sistem traži visoke napore treninga, uredne treninge, maksimalno ispunjenje zahteva i na treningu i na utakmici – rekao je Čović.

0
0

1 Komentara

  1. Ako je fmp „najjaci“ SAMO ZATO STO TI TO KAZES, a bez DOKAZA U TROFEJNOJ SALI ZA PEHARE, osim PP-aparata, onda SVI ZNAMO DA JE DEMAGOGIJA I SPIN, i da je KK PARTIZAN NAJVECI I NAJUSPESNIJI KK NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE, ZATO STO MI TO KAZEMO I ZATO STO ZA NASE RECI POSTOJE DOKAZI U SALI ZA TROFEJE, GDE SU VITRINE PUNE EVROPSKIH I SVETSKIH ODLICJA, MEDALJA I PEHARA NASEG KLUBA I IGRACA !!! .!. XXAAXXAA .!. Samo je mali pionir Partizana bio i ostao !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter