0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DANGUBIĆ: Tajfun je pokazao da ima kvalitet

Objavljeno: 26.12.15 u 16:02

Godina u kojoj su napravljeni izvanredni rezultati, u kojoj je po prvi put osvojen i šampionski prsten u regionalnom takmičenju, u ABA j.t.d ligi za crveno – bele završava se gostovanjem u Celju, ekipi Tajfuna.

U prvom delu sezone, u dvorani Pionir Beograđani su ostvarili najubedljiviju pobedu ove sezone. rezultatom 113:66. Međutim to ne znači da je ekipa Tajfuna za potcenjivanje, naprotiv, trenutno su sedmi na tabeli ABA j.t.d lige, sa skorom 7 pobeda i 9 poraza isto koliko imaju Zadar i MZT. I pored određenih kadrovskih problema u timu, ekipa je otputovala u Sloveniju u dobrom raspoloženju, naročito posle dobrog izdanja protiv Zadra.

Upravo na tom meču, povratnik u tim Nemanja Dangubić, pokazao je da će u nastavku sezone, nakon oporavka od povrede, biti velika uzdanica tima i trenera Dejana Radonjića:

– Očekuje nas teška utakmica i nezgodno gostovanje. Ekipa Tajfuna je pokazala kroz dosadašnji tok takmičenja da ima kvalitet za ovu ligu. Sigurno da u ovom ritmu, u kome se nalazimo, moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo ovoj utakmici i nastavimo niz dobrih igara u ABA ligi. Tajfun je postao ozbiljan faktor u slovenačkoj košarci, a većina momaka će po prvi put igrati meč u dvorani u Celju, ali mi želimo dva boda kako bi ostali u samom vrhu tabele, rekao je pred put u Sloveniju, prvotimac crveno-belih.

Ekipa Crvene zvezde Telekom leti u Sloveniju u subotu popodne, a nakon jednodnevnog boravka u Beogradu u ponedeljak, već u utorak u prepodnevnim časovima, sledi put u Istanbul na prvu utakmicu TOP 16 faze Evrolige protiv Anadolu Efesa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter