4
Košarka

FOTO: STARSPORT

CVETKOVIĆ ISKRENO: O razlozima zbog kojih je došao u Partizan i kako se osećao na meču protiv Zvezde

Objavljeno: 26.12.15 u 17:13

Jedan od najzanimljivijih košarkaških transfera ovog leta bio je dolazak Aleksandra Cvetkovića u Partizan pre svega zbog toga što je mladi plejmejker tokom karijere bio član Crvene zvezde.

Kako je do toga došlo i šta su razlozi njegovog dolaska u Humsku bivši mladi reprezentativac otkrio je u intervjuu datom portalu mvp.rs.

– Imao sam neke druge ponude, konkretno jednog španskog kluba. Međutim, kako se sve to odužilo vreme je isticalo, ABA liga samo što nije počela, pozvao me je Pera (Petar Božić prim.aut) i mislim da sam dobro odabrao. Došao sam u tim gde imam prostora da igram, koji je mlad, gde može da se napreduje, gde se dobro trenira i prvenstveno sam zbog toga i prešao u Partizan, objašnjava Cvetković.

O pritisku koji osećaju svi igrači koji odluče da promene boje dresa beogradskih velikana košarkaš Partizana kaže:

– Kada sam odlučio da pređem u Partizan bio sam svestan svega, tako da nisam osećao pritisak. Bio sam svestan da će takozvanih prozivki biti. Ali, ponavljam, tim je mlad, ima prostora za napredak i mislim da sam napravio dobar potez.

Već je odigrao jedan meč protiv svog bivšeg kluba…

– Mislio sam da ću biti dosta nervozniji. Kako je zagrevanje odmicalo ta nervoza više nije bila prisutna, a kada je počeo meč potpuno sam se opustio.

Saznajte i zbog čega najmlađi navijači Partizana više neće moći da ulaze na parket u poluvremenu.

0
0

4 Komentara

  1. ..A, sta je Cvetkovic „osvoji“ sa fmpczduva-ga, dok je „igrao“ za mutanttt..??!! .!. XXAAXXAA .!. Vazna je i poruka i rima, da u ovom drustvu vlada takva „klima“ … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter