4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVO IME: Bivši bek Budućnosti na pragu Crvene zvezde?

Objavljeno: 25.12.15 u 11:27

Ako je verovati Sportandu onda je Crvena zvezda pronašla prvo pojačanje.

Sada se samo postavlja pitanje da li će ovaj Amerikanac doći umesto Rajana Tompsona ili Markusa Vilijamsa. Reč je o bivšem beku šuteru Budućnosti iz Podgorice Džej-Ar Rejnoldsu. On je napustio Zelen Goru i kako prenosi specijalizovani košarkaški sajt potpisaće za Crvenu zvezdu. Amerikanac igra na poziciji dva, ali se dobro snalazi i u ulozi plejmejkera, te bi crveno-beli „jednim udarcem sredili dve muve“.

Rejnolds (31) je ove sezone u Evroligi beležio 4,8 poena, dok je u poljskom prvenstvu imao 6,4 poena. Odlikuje ga dobar šut za tri poena, kao i sa distance.

0
0

4 Komentara

  1. @grobar do koske

    Ne mogu a da ne primetim tvoje komentare iz meseca u mesec. Daj neku sliku da te vidimo majke ti. Takvog lika ne može majka dva puta da rodi. Ha ha ha ha. Ulepšaš mi dan uredno.

    0
    0
    Odgovori
    • Kupi cokoladice zivotinjsko carstvo i mozda ga izvuces,,,nalazi se u porodici majmuna,pa pokusaj da otkrijes ko je bas GdK.

      0
      0
      Odgovori
  2. Odlican, MLAD i perspektivan, doduse nije Srbin iako ga gradjani Srbije placaju da bi igrao za tursku mutant tvorevinu sumnjivog „osnivackog uloga“ u nastanak frankestajna tj. kriminalnog (postupak porekla novca je u toku, trenutno u fioci spec. tuzioca..) sticanja pozajmice za pocetak rada kluba i njegovih izrentiranih-narikaca..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter