11
Košarka

NEMA KRAJA NAGAĐANJIMA: Novi Amerikanac na Zvezdinom radaru

Objavljeno: 25.12.15 u 14:41

Na jučerašnjoj konferenciji za medije posle pobede protiv Zadra u 16. kolu ABA JTD lige trener Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je da će biti promena u timu, ali i da će se sve znati do 28. decembra kada je rok za prijavljivanje novih igrača za Top16 fazu Evrolige.

Tokom jutra pojavila se vest da je na korak od dolaska u Crvenu zvezdu Džej Ar Rejnolds što je klub sa Malog Kalemegdana demantovao, a novo ime koje struji kroz medije je košarkaš turske Karšijake Džastin Karter

S obzirom da bivši igrač Galatasaraja može da pokriva pozicije dva i tri to bi značilo da bi on eventualno bio zamena za Rajana Tompsona ukoliko crveno-beli odluče da je kraj strpljenju koje su do sada imali za letošnje pojačanje.

Karter je pod ugovorom sa Karšijakom, ali postoji klauzula prema kojoj bi mogao da napusti ekipu ukoliko dobije ponudu evroligaškog kluba. Međutim, pitanje je da li bi Crvena zvezde mogla da zadovolji njegove novčane prohteve.

28-godišnji košarkaš je veći deo karijere u Evropi proveo u Turskoj gde je najpre nastupao za drugoligaše, a potom je usledila selidba u Ušak, Galatasaraj i na kraju Karišjaku.

Podsećamo da se govorka i o dolasku Vasilija Micića, Timotija Luvavua, Vladimira Golubovića…

Prvi meč u Top16 fazi Evrolige Crvena zvezde igra 29. decembra protiv Anadolu Efesa u Istanbulu.

0
0

11 Komentara

  1. Stizu PROVERENA POJACANJA Elton Braun, SHILB i BIG-SOFO..!!! .!. XXAAXXAA .!. NEMA KRAJA PROMASAJIMA, A BANKOMAT RADI PUN-GAS U SVE TRI SMENE, NON-STOP, A REZULTAT SVEGA TOGA PORAZI OD: Buducnosti, zadra, krke i olimpije…PA VI SA TOLIKIM BUDZETOM, NI 4 NECETE BITI.. !!! .!. XXAAXXAA .!. POD HITNO U SVETINJU VRATITI DULETA VUJOSEVICA, DATI MU POLA MUTANTOVOG BUDZETA I DULE OSVAJA SVEEEE, DOSTA JE KOSARKASKI FRANKESTAJN FMPCZ BRUKAO SRBIJU I NJENA BUDZETSKA „PREUSMERENA“ SREDSTVA, NAMENJENA ZA POMOC STARIM LICIMA, BEBAMA, TRUDNICAMA, NEZBRINUTOJ DECI… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Bas si nekako postao…,ma dosadan. Jedno te isto pises vec godinu dana. Vise niko ne zeli ni da komentarise tvoje gluposti. Probaj nesto novo mozda i pecnes nekog 😉

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter