12
AdmiralBet ABA Liga

LEPA VEST ZA DELIJE I GROBARE: Hala Pionir povećava kapacitet?

Objavljeno: 25.12.15 u 10:25

Beogradski „hram košarke“ posle rekonstrukcije moći će da primi više od devet hiljada gledalaca.

Srpska prestonica dobija veću i moderniju halu. Ne novu, ali u novom ruhu. Naime, projekat rekonstrukcije hale Pionir uskoro će biti završen i krenuće se sa realizacijom plana. Tako će umseto 5.878 navijača, „hram košarke“ moći da primi skoro 9.000 navijača. Naravno, zna se da kad Partizan i Crvena zvezda igraju evropske mečeve bude skoro sedam hiljada navijača na tribinama, a ovako bi moglo da ih bude i preko deet hiljada.

– Trenutno inženjeri i građevinski stručnjaci rade analizu, a već sledeće godine imaćemo gotov projekat rekonstrukcije i proširenja. Sa kapacitetom od 9.000 mesta, podižemo lestvicu kvaliteta usluga. Zbog strogih uslova međunarodnih federacija, moći ćemo da organizujemo i dodatna sportska takmičenja – istkao je za Novosti direktor SRC Tašmajdan Milan Novović.

Sportsko rekreativni centar Tašmajdan će iz svojih sredstava renovirati fasadu i krov hale, dok će rekonstrukciju tribina uraditi Grad Beograd.

0
0

12 Komentara

  1. U stara dobra vremena , kada je SFRJ liga bila bez konkurencije po kvalitetu , Zvezda je igrala u Pioniru , a tada Partizan kao klub u razvijanju , u Novobeogradskoj hali sportova

    0
    0
    Odgovori
  2. Za GROBARE se slazem, ali kakve veze PANTERI imaju sa halom Pionir, njihova je hala u Zelezniku, bez obzira na RAD organa i njihovu veliku zelju da ovaj nazadni mutant projekat, tj. kosarkaski frankestajn prikazu kao nekadasnju kkcz sa svom izrentiranom „populacijom“ u crvenom-narikace .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Jel znas ti cigi za koga navijas? Ato sto podrzavate najveceg kriminslca na Balkanu,to ste vec navikli Arkan, Krcun…

        0
        0
        Odgovori
      • Dzigerice sta se ti javljas oko pionira kad vi titule iz hrama kosarke ne mozete ni na jednu ruku da izbrojite,hajde mars na sljaku sa malog kalemegdana gde vam je i mesto,40 godina ste cekali top 16 slepce

        0
        0
        Odgovori
        • O kom hramu kosarke pricas, ako iole pratis svoj (raspali) klub koji igra kup Zike Sarenice vas „dom“ je Hala sportova na Novom Beogradu! A korene vucete iz bratske vam Hrvatske! Vama bi „Jazine“ bile odlicne za „domaci teren“!

          0
          0
  3. Hteli ste da kažete lepa vest za delije jer koliko znam evropa se ne obezbeđuje iz Srpske lige grupa zapad hahahahahaahahhahaahhahahaaahaahhaha

    0
    0
    Odgovori
    • Majstore, Partizan da igra u beton ligi ja cu ici da ga gledam, a zanima me da li si ti isao u Pionir da gledas Zvezdu pre 4 sezone ili si poceo da dolazis u Pionir samo kada Zvezda Evroligu igra tu ?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter