2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE U MEGI: Ko će u suprotnom smeru? (FOTO)

Objavljeno: 25.12.15 u 17:00

Boris Savović, nekadašnji krilni centar Crvene zvezde, potpisao je kratkoročni ugovor sa Megom, objavio je na svom Tviter nalogu menadžer Miško Ražnatović.

Bivša zvezdina ‘četvorka’, nakon odlaska sa Malog Kalemegdana, igrala je za Bajern, Ulm i Budućnost, dok je u tim Mega Leksa došao iz Turk Telekoma.  Pored njih, nastupao je i za Hemofarm i Galatasaraj.

Ove sezone, Savović je beležio 17 poena, 3,3 skoka i 1,7 asistenciju u FIBA Evrokupu. 

Poznato je da je Ražnatović u dobrim odnosima sa Zvezdom i nije isključeno da neko krene u suprotnom smeru. 

 

0
0

2 Komentara

  1. misko raznatovic i covic vedre i oblace za sad u srpskoj kosarci … KSS je takodje u njihovim rukama pa im je mnogo lakse da sa svima manipulisu … sve ima KRAJ pa i ovaj par … PÜARE CE KAO UVEK BITI META RAZDORA ( RADI SE O ISTOM PROFILU LJUDI ). jedini je problem sto se sve radi … na stetu srpske kosarke … ono sto je ugradjeno od ljubljane do pre 3 godine … sve se brze topi od stvorene kosarkaske stene … od onog sto nam u virtualnom kosarkaskom svetu izgleda … PROFITERI TO OBILATO KORISTE … kad se budemo osvestili … bice kasno .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter