4
AdmiralBet ABA Liga

POJAČANJA: Ovi igrači su na radaru Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.15 u 17:40

Ko će pojačati Crvenu zvezdu znaće se do 28. decembra, rekao je to i trener Dejan Radonjić.

Po košarkaškim krugovima se priča da je dolazak Vase Micića među crveno-bele izvestan. Spominjalo se da će u Unikahu, u Španiju je već otišao Nelson…

Micić će najverovatnije potpisati na tri i po godine, a srpski plejmejker bio je želje Zvezde i pre dve godine, ali je tada odlučio da potpiše za Bajern.

Pored Micića u opticaju je i bivši košarkaš Makabija iz Tel Aviva i moskovskog CSKA, Džeremi Pargo i u Srbiju bi trebalo da dođe iz Kine.

U julu prošle godine potpisao je ugovor sa ekipom Đijang Lajonsa, a igrao je i u NBA ligi, za Memfis, Klivlend i Filadelfiju.

Izvor: YouTube/MORX5000

A spominje se i centar Vladmir Golubović…

0
0

4 Komentara

  1. Niste culi za njih? Pa ko god da je sa ovih prostora,i iole malo prati kosarku…makar malo da prati,cuo je za Micica jer je nas covek,a pogotovo za Parga. Sto se tice Micica,ne razumem zasto bi se on dovodio sada,ako ce on da pojaca konkurenciju sada kada uveliko treba da imamo utvrdjen tim….onda ne znam….sto se Parga tice,sumnjam zbog para,mada je moguce jer zvezda igra top 16,a doticni nije zadovoljan u Kini,u svakom slucaju sa Pargom tesko da bi pogresili…samo mu treba dati konkretnu ulogu u timu,a ne kao sto je bio slucaj sa Sofom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter