1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE ISTINA: U Humsku nije stigla ponuda iz Engleske za najboljeg igrača

Objavljeno: 24.12.15 u 00:06

Kao grom iz vedra neba u utorak se u engleskim medijima pojavila informacija da bi fudbaler Partizana Andrija Živković već u januarskom prelaznom roku mogao da pređe u redove Mančester Sitija.

Međutim, sportski direktor kluba iz Humske demantovao je takve navode.

– Nemamo ponudu za bilo kog igrača. Bilo je određenih razgovora, ali ništa konkretno. U nekoliko slučajeva smo mi prekidali pregovore jer nismo bili zadovoljni. To što se za Živkovića interesuju najveći klubovi je normalno. Videćemo kako će se sve završiti, rekao je Iliev na konferenciji za medije.

Pored Mančester Sitija za Živkovića, koga sve češće nazivaju „Srpski Mesi“, interesuju se navodno i Arsenal, Atletiko Madrid, Viljareal, Valensija i Totenhem.

Podsećamo da će od celokupne sume prilikom transfera Partizanu pripasti samo četvrtina obeštećenja pošto je ranije 50% prodato investicionom fondu, a treća četvrtina pripada ocu Andrije Živkovića.

0
0

1 Komentara

  1. Nije mi jasno grobari zasto smo stalno negativni na svaki potez uprave pa kako god ko bio ovaj ilijev je rekao da ce dovesti neke top igrace pa nemislite valjda da ce to biti neki igraci iz zemalja petice treba da budemo realni u kojoj zemlji zivimo koliko koga mozemo da platimo i kakav je klub partizan pa kad to znamo za nas su top igraci svi o i koji mogu odmah da igraju a da su bolji od postojecih i ako tako postavimo pricu a znamo da su nam ove polusezone problem bili golman stoperi beko i zad.vezni desetka napadac onda su saranov i jovanovic trebalo da budu bolji od ovih koje imamo e sad za resto videcemo jedno je jasno zad.vez i i desetka moraju biti stranci a sta cemo sa ovi sadasnjim strancima bandalovskom balazicom fabrisiom oumaru i bozinovprvo to treba da resimo pa ostalo sto se tice nasih igraca iz srbije jedino ivanic moze biti interesantan niko vise jer u nasoj skoli ima dovoljno talenata treba im dati sansu ako imamamo saranova jovanovica sta sa brasancom zivkovica treba zadrzati novcem jer je on kapitalac koji ce nam doneti pet mil. Sigurno ako ne i vise samo bez sentimentalnosti sa babovicem ilicem i ninkovicem oni su usko grlo a sta sa saponjicem lukicem ..njih bi sad u pauzi pislao u holandiju na doskolovavanje do pocetka priprema njima netreba pauza pa kad dodju otkidace bez sujete i kompleksa nismo mi najlepsi i najbolji muslim da tomic to prepoznaje i treba dovesti par mladjih kapitalaca za bolje sutra mada su oni skupi ali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter