9
Evropske lige

KLOP NA PITANJE O GRUJIĆU: Ne volim zimski prelazni rok!

Objavljeno: 24.12.15 u 20:10

Menadžer Liverpula Jurgen Klop održao je konferenciju za novinare na Badnji dan pred meč Premijer lige sa Lesterom u subotu od 16 časova.

Jedno od pitanja novinara bilo je vezano za transfer srpskog bisera Marka Grujića na Enfild.

– Ne znam šta bih rekao o transferu Grujića. Pred nama je zimski prelazni rok, ja ga lično ne volim, nije lak za odraditi ga, a cene igrača su prevelike.Ne planiramo kupovinu novih igrača, ali ako neko ode, zamenu ćemo naći – rekao je Jurgen Klop.

Da li je ovim rečima nemački stručnjak nagovestio odustajanje Liverpula od Grujića ili je najavio pozajmicu Srbina do leta Crvenoj zvezdi videćemo u narednih nekoliko dana.

0
0

9 Komentara

  1. Haha tacno vas cigana da nema neznam ko bi me nasmejao hahahhahahahha….pa ooet hahhahhaha.unistice vas crnogorci jadni vi.motke i terzica zajedno sa ovim samozvanim grofom napoljeee

    0
    0
    Odgovori
  2. Decko je klasican idiot,ometen u razvoju od svog rodjenja,tako da te nista ne buni sto procitas od njega…toliko idiotizma se retko srece kod nekog ali bolest ne bira.

    0
    0
    Odgovori
  3. Brate, citam tvoje komentare na raznim sajtovima i pitam se da li si zaista normalan? Tolika mrznja, toliki kompleksi… Stvarno ne razumem takve ljude kao sto si ti. Navijam za CZV ali sam gledao Partizan kad je igrao u LE i nazalost ispao, ali to je SRPSKI KLUB i sto da ga ne podrzim, nismo vise fudbalska velesila kao sto smo bili nekad 91 ali konacno se nesto lepo desava u CZV. Tvojim komentarima ne spustas ni Delije, ni CZV vec spustas sebe i BRUKAS instituciju i veliki klub kao sto je Partizan! Iskreno mi je te zao… p.s nadam se da ce redakcija objaviti moj komentar jer zaista ne komentarisem nista na netu ali mi je jednostavno „prekipelo“ da moram da ti odg

    0
    0
    Odgovori
    • Njegov najveci problem je sto on ne voli svoj klub, niti ga „prati“… On samo prati Zvezdine vesti jer je zadojen mrznjom, i evidentnim kompleksima! Tu samo pokazuje svoje frustracije i nezadovoljstvo situacijom u klubu koji navodno voli! Nema njemu pomoci, ozbiljna je to dijagnoza….

      0
      0
      Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. Ne voli ga ni Willijams !!!… A ni fk cz, UVEK im u „prelaznom“ periodu STIZU LOSE VESTI, UEFA…. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo se nadaj glodaru mali! .!. U patlidzanu obozavaju prelazbi rok!Otpustis 15 igraca,platis radkid ugovora a onda dovede 20 po cenama 3 puta vecim od stvarne i pare ispare!Za godinu dana predvidjam jedan lep stambeni kompleks u Humskoj 1,jeftini vojni stanovi!!!!Hahahaaa…. .!. Ova prica je poznata al se lokacija izgleda promenila!

      0
      0
      Odgovori
    • Ako vec smatras da je tako, sta mislis da li je cuo za bilo kog vaseg laznog nizerazrednog igraca, zaledjenog na -26?! Hahahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter