1
ATP

JOŠ I TO: Tzv. Kosovo u Dejvis i Fed kupu

Objavljeno: 24.12.15 u 18:56

Teniska federacija Kosova zvanično je obaveštena da će muška i ženska selekcija naredne godine imati pravo nastupa u Dejvis i Fed kupu.

Kako je prenela Radio televizija Kosovo, predsednik teniskog saveza Kosova Škeljzen Domi rekao je da je to „lepa vest za dalji razvoj tenisa na Kosovu“.

-To je za nas veoma lepa i radosna vest, koja je i sinoć zvanično potvrđena. Mi smo se i ranije spremali za to, odredili smo sastave selekcija, kao i selektore koji će voditi obe reprezentacije. Među igračima biće i onih koji su poreklom sa Kosova, a igraju u inistranstvu – rekao je Domi.

On je naveo da će muška reprezentacija Kosova od 2. do 5. marta 2016. godine igrati u Talinu, a da su joj mogući protivnici selekcije Albanije, Azerbejdžana i San Marina.

Ženska reprezentacija Kosova će početkom februara učestvovati na turniru Fed Kupa, koji će biti održan u Ulcinju.

0
0

1 Komentara

  1. To je nezabelezeno u analima svetskog sporta jedna drzava —dve reprezentacije,pitam se sta ovi nasi FUNKCIONERI u sportu i u politici rade sem sto kradu i pljackaju ovaj jadan i opljackan narod–a ovi na vrhu vlasti bi trebali jednom da nam kazu istinu u oci kada je KOSOVO I METOHIJA u pitanju, —-ako imaju smelosti jer smatram da ce biti upamceni kao najveci domaci izdajnici koje je Srbija mogla da iznedri.ZIVELA SRBIJA, srbija,srbija, ziveo car putin, zivela rusija, srbija,srbija,putin,srbija,srbija,srbija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter