0
Domaći fudbal

ČETVRTI TRENER: Dragan Radojičić na klupi Romantičara

Objavljeno: 24.12.15 u 17:51

Dragan Radojičić je promovisan u novog trenera OFK Beograda i sešće na klupu romantičara kao četvrti u sezoni, posle Vladimira Petrovića, Dragoljuba Bekvalca i Miodraga Radanovića, s tim što je ekipa pripreme za sezonu počela sa Dejanom Đurđevićem.

-Radanoviću je istekao ugovor, a mi smo se odlučili da dovedemo Radojičića. Sigurno smo da je ovo pun pogodak. On će biti četvrti i poslednji trener u sezoni. Jedino ukoliko se situacija u potpunosti ne promeni-rekao je sportski direktor Zoran Lončar za Betu.

U novog šefa stručnog štaba se veruje.

-On ima naše poverenje, pravi je stručnjak i sigurni smo da je njegovo dovođenje pravi potez. Verujemo da će ispuniti zacrtane ciljeve, a to je naravno opstanak u Super ligi i naravno što dalje da odemo u Kupu. Ukoliko se ukaže prilika za nešto veće to bi bilo odlično-rekao je Lončar.

OFK Beograd u Super ligi Srbije zauzima 13. mesto sa 19 bodova, a u četvrtfinalu Kupa Srbije na proleće se sastati sa trećeplasiranim Borcem iz Čačka.

-Borac je neugodan protivnik, ali protiv njih igraćemo tek na proleće… Neke ekipe će biti jače, neke slabije… Veliko je pitanje šta će biti. Ipak, oni su rival sa kojim možemo da se nadmećemo-zaključio je Lončar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter