4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPARTAKOVA RAMPA ZVEZDI: ‘Novac od Plavšića nam je dragocen’

Objavljeno: 23.12.15 u 14:04

Fudbalski klub Spartak iz Subotice blokirao je račun Crvene zvezde zbog dugovanja za Srđana Plavšića, prenose ‘Večernje novosti’. 

‘Blokirali smo Zvezdu zbog duga. Nama je tih 300.000 evra dragocen novac. Verujem da će ih Disciplinska komisija suspendovati dok nam to ne uplate’, izjavio je predsenik Spartaka Dragan Simović, a prenose ‘Večernje novosti’. 

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Ne mora da znaci, mada velike su sanse da si u pravu. Prica se o transferu Grujica i pozurili su sa menicom kako bi sigurno naplatili svoje potrazivanje. A to sto ce komisija Zvezdu da suspenduje, odnosi se na nove igrace a ako Zvezda ne proda Grujica ili ne obezbedi novac na drugi nacin nece ni imati para da dovede novog igraca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda je to nista of spartakovih para jos ce u kvalifikacije za ls a sto penzioneri jedu iz kante nikom nista , sta nemoraju svoim igracima pa placaju zarade nek vrate dug iovako igraci koi igraju za blizance igraju iz ljubavlji …… Bla-bla-bla

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve je ovo u reziji Ofkana…vrsi se pritisak na Grujica da ode ne bi li on strpao pare u dzep sto pre. Pa ovaj krimos Simovic je najbolji pajtos Ofkanu tako da su ovo samo price za malu decu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter