3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MENJA BOJE, SAMO KLUB: Lalatović uzima Zvezdi igrača

Objavljeno: 23.12.15 u 21:20

Odlaskom Nenada Lalatovića u čačanski Borac odnosno dolaskom Miodraga Božovića na klupu Crvene zvezde Nenad Gavrić se retko nalazio u sastavu crveno-belih.

Kako mu budućnost na Marakani nije svetla bivši fudbaler kruševačkog Napretka i šabačke Mačve mogao bi već u januaru da promeni sredinu i da ponovo zaigra pod trenerskom palicom Nenada Lalatovića.

Naime, Crvena zvezda i Vojvodina su prema saznanjima Sporta već obavili prvu rundu pregovora u vezi transfera Gavrića iz Beograda u Novi Sad, a trener Lalatović ne krije da mu je potrban igrač na toj poziciji.

Aktuelni lider Superlige Srbije ovog igrača je platio 250 hiljada evra, a koliko će za njega moći da naplati prodajom Vojvodini tek će se saznazi.

0
0

3 Komentara

  1. ovaj do koske nezna sta ce od muke! pa tek ce da pukne kad dodju titule nekoliko za redom a i kad zvezda nebude prvak bice vosa ili cuka.kuku majko pa liga sampiona! pa opet prvaci sveta jooooooooooooooj

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Uzece LALE, a i Svetinja, naturalizovanom turskom klubu u Srbiji, SVE „igrace“, posto njima USKORO VISE NECE BITI POTREBNI (uefa zna zasto). .. .!. XXAAXXAA .!. ZIVOT PO KAZNI-DZEPOVI PRAZNI, 4 LIGA ILI K.A.T.A.N.A.C. !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter