23
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD LIGA: Ponovo oscilacije u igri za novi poraz Partizana!

Objavljeno: 23.12.15 u 18:49

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u ABA JTD ligi pošto su danas u gostima izgubili od ekipe MZT Skoplja rezultatom 82:78. 

U još jednom meču prepunom oscilacija, tim Petra Božića nije uspeo da dođe do prve pobede na gostovanjima. 

Najefikasniji u timu Partizana bio je Vilson sa 21 poenom, a pratili su ga Džons sa 14 i Anđušić sa 11 poena. 

Na drugoj strani, junak utakmice bio je Luković koji je ubacio 20 poena, Drenovac je dodao 17, a Stojanovski 12 i to sa četiri važne trojke.

Partizan je dobro otvorio meč, Vilson, Džons i Vitkovac su ubacili poena za vođstvo od 7:1. Na drugoj strani se ubrzo probudio Uroš Luković, vezao pet poena – 9:8 i prvi tajm aut Petra Božića.

Luković je nastavio da pravi probleme pod košem, što pokazuje i podatak da je u prvih pet minuta ubacio devet poena. Finiš prve deonice u potpunosti je pripao domaćima koji su vezali tri trojke preko Stojanovskog i Mijatovića za 27:19 na prvoj pauzi. 

U slično ritmu domaći su otvorili i drugu četvrtinu, Protić je ubacio novu trojku, pa je MZT prvi put imao dvocifrenu prednost – 33:23. 

Ipak, tada je usledila prva velika serija Partizana od 9:0. Razigrali su se Anđušić sa osam poena, a nastavio je u dobrom ritmu i Vilson koji je u prvih 15 minuta ubacio 14 poena i to bez promašaja. Ipak, domaći su i pored toga na poluvreme otišli sa poenom prednosti posle nove trojke Stojanovskog – 41:40.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Drugo poluvreme počelo je serijom domaćina 8-1, a nije pomogao ni tajmaut, pošto je MZT i posle predaha nastavio da pogađa za novu dvocifrenu prednost –  53:42. 

Partizan se ponovo vratio poenima Vitkovca i trojkom Vrapca (55:50), ali su domaći uspeli da zadrže prednost pred poslednju deonicu – 57:54. 

Crno-beli su ponovo napravili odličnu seriju u poslednjoj četvrtini, pri vođstvu domaćih od 66:61, usledio je rafal Partizana – Milutinović i Vilson su ubacili trojke za preokret – 66:69 za uzbudljivu završnicu.

Domaći su ponovo preko Lukovića i Ljubičića došli do koša prednosti, a potom su u samom finišu prelomili u svoju korist trojkom Stojanovskog i preciznim bacanjima Lukovića otišli na +5 – 76:71. 

Crno-beli nisu odustajali, Vilson je vezao nova četiri poena, a Milutinović ubacio novu trojku za neverovatan finiš – 80:78. Ipak, nakon očekivanog faula, Luković je još jednom bio precizan sa linije bacanja za pobedu domaćih – 82:78.

0
0

23 Komentara

  1. realno je -26 fudbal….. a u kosarci borba za opstanak…ahahahah treba li realnije franjin sledbeniku….a Robert je fudbaler i ucinio je za nas klub….a vas franjo pocasni presednik je ubica srba neobavesteni navijacu malog partizana ahahah…..I…….hahahahah

    0
    0
    Odgovori
  2. I DA SAGLEDAMO STVARI REALNO……boris se za opstanak u kosarci….u fudbalu za plej of…-26……jel treba realnije……I……ahahahah

    0
    0
    Odgovori
  3. vas pocasni presednik….ali ocigledno nisi mnogo pametan pa i ne znas nista o svome klubu…Robert Prosinecki je fudbaler i samo to….A Franja Tudjman ubica ovog naroda….jbt MORACU JOS I CRTAT DA BI POJEDINIMA OBJASNIO DA NAVIJAJU ZA DINAMO msm mali partizan ahahahah……I……..SLEDBENICI FRANJINI

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako mi kazes tacnu i proverenu informaciju kakve veze franjo ima sa nama ja ti se javno izvinim! Dok izmisljate gluposti sagledajte stvari realno… Vas klub stub Srbstva… nikad hrvati u vasem klubu i slicno… pa onda ona vasa cuvena “ ti si zvezdin cetnik Roberte“… Nego ja sam ludji sto se zamlacujem sa balavcima poput tebe, popij mleko leci komplekse i mars u krevet!

    0
    0
    Odgovori
  5. E moj Bozicu ni si hteo Urosa bio si popunjen na centarskom poziciju a imas jednog centra 208 cm sve ostale su nizi od 205 sm. A taj Uros ti ubacio 20 kom.i dao puno banana, da si ga uzeo sigurno pobedio i Megu i MZT. procenka tie cista nula.

    0
    0
    Odgovori
  6. zanimljiva konstatacija ….veliki partizan…..trener veliko ime..igraci isto veliki…vitkovac vrabac itd jbt velicine hahahahahah da vam ziv franja,jako bi se ponosio dokle ste dogurali…ahahha…….i…….sledbenici tudjmanovi -26

    0
    0
    Odgovori
  7. Znaci, dok se ne okonca PRIVATIZACIJA SVETINJE, pobeda ni na vidiku, a kada nas „kupe“, PERA SIGURNO NECE BITI TRENER, U RANGU JE SA RADONJOM, ONAJ MILOGORAC KO NA TRACI DOBIJA SKUPA POJACANJA, A OLIMPIJA, KRKA, BUDUCNOST i ZADAR LAGANO SA CRVENIM-MUTANTOM.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Borite se za opstanak XAXAAXAXA !!!Vidi se da pucas od zavisti i da ti je mnogo krivo,kidas se a to lose krijes!!!Nista se ti ne brini,bice jos gore po vas FRANJEVCI!!! XAXAXAXAAXAXA .!.

      0
      0
      Odgovori
  8. Znaci, dok se ne okonca PRIVATIZACIJA SVETINJE, pobeda ni na vidiku, a kada nas „kupe“, PERA SIGURNO NECE BITI TRENER, U RANGU JE SA RADONJOM, ONAJ MILOGORAC KO NA TRACI DOBIJA SKUPA POJACANJA, A OLIMPIJA, KRKA, BUDUCNOST i ZADAR LAGANO SA CRVENIM-MUTANTOM..

    0
    0
    Odgovori
  9. minus 26 fudbal……bez sekiracije tudjmanovi sledbenici …..zato ste u kosarci sila, tu bre koracate velikim koracima ahahaha….I…..ahahaha

    0
    0
    Odgovori
  10. Bozicu nijednom do sada nista lose nisam rekao o tebi, al’ brate mili imas li ti bar malo energije, podvikni, opsuj, davi!
    Stavi im do znanja gde igraju!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ima li vesti o Partizanu da tebe nema? Ja znam da ti je tesko da ispratis svoj klub jer se zove razlicito u svakom sportu, zvezda, zeleznik, diva, fmp, ali potrudi se malo. Ti desetogodisnji kompleksi ce biti jos jaci, nemoj da se uzbudjavas.

      0
      0
      Odgovori
  11. Verovatno ni posle ovog poraza nece podneti ostavku.Nema taj covek obraz.Da ima ne bi ni dolazio na Duletovo mesto.

    0
    0
    Odgovori
    • Kompleksi opet i opet…. Zemljace sta se ti javljas i ko te sta bre pitao, nije igrala vasa zvezda fmp diva beograd ivo lola ribar nego VELIKI PARTIZAN inace SAMPION EVROPE 92! I ne mlati vise….

      0
      0
      Odgovori
      • Mislis igrao je Partizan (Igokea),e moj ti…ajde obucite one Megine majice pa se mangupirajte…tuzni ste Franjevci…

        0
        0
        Odgovori
    • Kompleksi opet i opet…. Zemljace sta se ti javljas i ko te sta bre pitao, nije igrala vasa zvezda fmp diva beograd ivo lola ribar nego VELIKI PARTIZAN inace SAMPION EVROPE 92!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter