2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE ZAHVALIO DRULOVIĆU: Gospodin koji je hrabro i bez razmišljanja prihvatio ulogu šefa

Objavljeno: 22.12.15 u 12:12

Pred kraj 2015. godine kada se sumiraju rezultati FK Partizan u narednu godinu ulazi spreman da klub reorganizuje na pravi nači i postavi temelje za sve budućnost.

Nova godina donosi i novog trenera, a crno-beli nisu zaboravili ni satrog:

-Ujedno koristimo priliku da se zahvalimo g. Ljubinku Druloviću koji je hrabro i bez trunke razmišljanja prihvatio ulogu šefa stručnog štaba FK Partizan u trenucima koji su bili najosetljiviji za klub, svestan rizika koji takva pozicija nosi sa sobom.

Poznat kao borac, ne samo na mestu selektora reprezentacija koje je vodio, već i kao igrač, g. Drulović je tokom rada u Partizanu pokazao istu tu borbenost, ambiciju i želju za pobedom stavljajući klupski, pre ličnog interesa.

Do poslednjeg trenutka rukovodio se onim što je najvažnije za klub i kao takav je mesto šefa stručnog štaba prepustio nasledniku.

Sa željama za nove titule i uspehe u nacionalnom prvenstvu i Evropi u svim godinama koje dolaze g. Drulović se oprostio od kolega i zaposlenih u Humskoj 1.

FK Partizan mu se još jednom zahvaljuje na dosadašnjem radu i želi mnogo uspeha u budućoj karijeri – piše na sajtu Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Ne treba stavljati so na ranu svi treba da stanemo uz klub nacin na koji je partizan ispao od nemaca boli ali sport je sazdan od pobeda i poraza budimo realni dali je neko bio siguran da cemo uopste imati ovoliko pobeda sa ovim igracima i treba se samo vratiti na kraj prosle sezone i sta je receno sta bi bio uspeh ove sezone prvo da se udje u grupnu fazu .. drugo da se vrati stadion u nase vlasnistvo trece internat.. cetvrto pomocni teren da se vrati dug cekamo izvestaj na kraju gid. Da se pokusa da sa zivkovicem oroduzimo ugovor i jos toliko drugih stvari svako od nas treba da preispita sta se uradilo da bi napadali klub.. sta nije bilo dobro a to je odlazak volkova ilica drincica lazovuca lukaca skuletica ..tima koji je stvoren za l.s. i nebi to bio probem da su nadjene prave zamene i lutanje u prelaznom roku to su mane i nedostojno ucesce u novom prvenstvu to su mane i nedostaci ove uprave tako treba gledati stvari i ne gresiti ponovo nadam se da ce tomic dovesti prave zamene za novi tim a curkovic mir u klubu i stvaranje atmosfere za nove ljude a to bi bio misko popovic fratelo on bu udahnuo snagu vetar moc novu energiju sve zato glavu gore grobari.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Pre Drulovica, najvaznije i najhitnije da se „ZAHVALE“ vazuri i nedicima, SLUGAMA I TROJANCIMA „REZIMA“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter