5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INTERESOVANJE NE JENJAVA: Seli li se Luka u Portugaliju?

Objavljeno: 22.12.15 u 12:35

Napadač Crvene zvezde Luka Jović mogao bi u januaru da promeni sredinu, pošto je Benfika zainteresovana za njega, pišu portugalski mediji ‘A Bola’ i ‘O Jogo’.

Već godinu dana se oni spominju kao budući Lukin klub, ali zvanične ponude nije bilo. Jović u sredu postaje punoletan, a član Zvezde je već 10 godina. Za prvi tim debitovao je kao 16-godišnjak, odigrao je 46 utakmica i postigao 13 pogodaka.

Crveno-beil su još ranije prodali 70 odsto igračevog ugovora menadžerskoj agenciji, pa i neće mnogo profitirati ako dođe do prodaje.

Benfika se inače interesovala i za igrače večitih, Andriju Živkovića i Ivan Šaponjića… Marko Grujić će potpisati za Liverpul, a kakva sudbina može da očekuje taj klub, pogledajte OVDE.

0
0

5 Komentara

  1. A penzioner ne zna za kog da navija kad igraju njegov partizan i njegov dinamo….Ah ti Tudjmanovci…ahaha….I….ahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema od našeg fudbala ništa ,ostaje samo tuga i jad a ono što vredi odlazi mlado i vani izgori prije nego sazrije.

    0
    0
    Odgovori
  3. falkao je sad dosao na redu … evropsi fudbalski velikani se utrkuju sa cifra … ko ce da vise i privoli ljude u i oko zvezde da ga prodaju . koja LAKRDIJA od kluba i ljudi u i oko kluba … ??? umorise se sa grujicem, narod im NE poverova … da su dobili toliko para … da pokriju rad BANKOMATA . falkao ako NE prodje uz medijsku kapanju koju grujicu organizovase i Bogami englezima dobro platise … to ih isto ceka i za falkaa … ALI … ONI se za to NE brinu … jedino ih brine da se BANKOMAT NE POKVARI ILI VLASNIKA NE PROMENI … vremena puno nemaju pa sve na medijsku kapanju dadose .

    0
    0
    Odgovori
  4. ..“Odlazeca uprava“ s’ MRAKane, dokle god ne RASPRODA i raskrcmi trenutnu postavu, nece otici, a provizije idu, PO NAVICI IZ DUGOGODISNJE, tj. DECENIJSKE PRAKSE-U SOPSTVENI DZEP, A KLUB SLOBODNO NEKA SE „SELI“ U NIZI RANG-4 LIGU.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter