2
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

BOLAN DANAK NEISKUSTVU: Kiks Rajkovića za poraz Makabija (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.15 u 22:55

Predrag Rajković spada među najtalentovanije golmane na svetu, ali da još uvek ima mnogo da uči kako bi postao svetska klasa, potvrđuje i pogodak koji je primio na derbi utakmici protiv Hapoela Ber Ševe.

Nakon jedne duge lopte, bivši golman Crvene zvezde u stilu Manuela Nojera izleteo je skoro do polovine terena. Ipak, pogrešno je procenio let lopte, što je napadač Hapoela Melikson iskoristio, grudima je spustio pored istrčalog Rajkovića i, nakon nekoliko koraka, plasirao je u nebranjenu mrežu za vođstvo od 0:2. Pre njega, Barda je Hapoel doveo u vođstvo u trećem minutu.

Kiks možete videti na 2:00


(Izvor:Youtube/One)

Do kraja meča, šest minuta pre kraja Dasa je smanjio na 1:2, i to je bilo sve od Makabija

Nakon ove utakmice, Hapoel Ber Ševa se osamio na prvom mestu sa 35, dok je Makabi na drugoj poziciji na tabeli sa 32 boda. 

 

0
0

2 Komentara

  1. Samo cekate svaku njegovu gresku da objavljujete ..Momak brani odlicno za 10-ku A vi cekate svaki njegov kiks dok ne prikazujete njegove odbrane itd …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter