0
Tenis

ANA IVANOVIĆ: Želim titulu na startu godine

Objavljeno: 22.12.15 u 22:17

Posle godinu dana pauze, Ana Ivanović se vraća staroj tradiciji i godinu će otvoriti na turniru u Ouklendu.

Turnir u Ouklendu jedan je od prvih turnira u godini, a od 4. do 9. januara 2016. godine biće poprište borbi velikog broja najboljih svetskih teniserki. Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović titulu na ovom turniru osvojila je 2014. godine.

– Bili bih prezadovoljna ukoliko bih ponovila uspeh iz 2014. godine, što je moja ambicija. Znam da je organizacija ovog turnira oduvek bila na vrhunskom nivou i zato je jedan od najomiljenijih na turu – rekla je najbolja srpska teniserka za australijske medije.

Ove godine Ana će biti postavljena za drugog nosioca, iako će iza nje po tom pitanju kao glavne rivalne ostati velika imena poput Venus Vilijams, Karolina Voznjacki, Svetlana Kuznjecova, Sloun Stivens…

– Biće veoma kvalitetan turnir, što mi daje priliku da odigram jake mečeve pre Australijan opena. Jedva čekam da izađem na teren – zaključila je Ivanovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter