2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KARADŽIĆ: Predstoje nam crni dani ali uvešćemo red (FOTO)

Objavljeno: 21.12.15 u 14:00

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić sumirao je rezultate u 2015. godini.

-Pred organima FSS su dve Skupštine i biće napisan izveštaj o radu. Biće to podeblja knjiga u kojoj ćemo opisati godinu iza nas. U prošloj godini imali smo veliki neuspeh, to nas tišti i žao mi je što ne možemo sa više optimizma da govorimo o nacionalnom timu. Ne bežimo od odgovornosti, tu mislim na rukovodstvo, igrače i stručni štab – rekao je Karadžić.

Na sve to su uticale i neke nefudbalske stvari- dron protiv Albanije i odluka iz Lozane.

-Predstoji nam da tragamo zašto je to tako i tražićemo rešenja da se konsolidujemo i pokušamo da se kvalifikujemo za SP u Rusiji. Ovo je sve previše i predugo smo bez nastupa na velikom takmičenju, tako da nam niko više neće oprostiti još jedan neuspeh.

Trijumf omladinske selekcije na prvenstvu sveta na Novom Zelandu je svetla tačka u crnilu.

-To je najveći uspeh srpskog fudbala i on proizlazi iz kontinuiteta rada. Okvir i ogledalo rada Saveza su rezultati A selekcije, ali ne smemo zaboraviti da je osvetljeno 15 stadiona, izvršene su rekonstrukcije, a obezbedili smo 330.000 evra za reflektore na stadionima OFK Beograda i Rada, ako ostanu u ligi. Izgradili smo Sportski centar i pomagali klubove.

Projekat Nacionalnog stadiona je jako značajan.

-Dolaze nam crni dani kad nećemo moći da igramo na našem stadionu. Zato je važan projekat Nacionalnog stadiona. Takođe, uvešćemo red, predložićemo Vladi Srbije i premijeru da u roku od godinu dana FSS zaposli 10.000 ljudi, da se izvrši kontrola sive zone i onih fudbalera koji rade na crno, a primaju pare – zaključio je Karadžić.

0
0

2 Komentara

  1. Grobaru srpskog fudbala!Budi covek i ako si grobar i reci jednom u zivotu da si kriv,preuzmi odgovornost za svoja zla kakoja si naneo savezu i fudbalu!Idi vise djavo te odneo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter