4
Domaći fudbal

ZNA SE KO SE PITA: Ljubimac Grobara se vraća u Partizan ako mu žena dozvoli

Objavljeno: 20.12.15 u 12:10

Partizan bi tokom zimskog prelaznog roka mogao da dobije veliko pojačanje ukoliko se sve kockice poklope.

Naime, kako saznaje Blic uprava kluba iz Humske već meseca dana pregovara sa brazilskim napadačem Kleom oko njegovog povratka u Beograd. Kako piše ovaj list postoji želja i kod samog igrača, ali postoje određeni problemi prilikom realizacije transfera.

– Kleova supruga ne želi iz Brazila, najviše zbog četvoromeseène bebe. Kleo je dobio unosnu ponudu iz Kine, koju je odbio zbog supruge jer nije htela u Aziju. Ako bi se Kleo i odlučio da ode van Brazila, to bi bio samo Beograd, otkrio je neimenovani izvor Blica.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pored toga problem bi mogla da predstavlja činjenica da je Kleu aktivirana klauzula iz ugovora sa Atletiko Paranenseom posle pobede na izborima opcije Marija Petralje odnosno iskusnom napadaču je ugovor sa klubom produžen do sledećeg decembra.

Podsećamo da je za Brazilca zainteresovan i atinski AEK, ali ako poslednju reč bude imala njegova supruga onda je jasno da će Partizan dobiti veliko pojačanje.

Pogledajte plan Ivice Ilieva kada je u pitanju zimski prelazni rok i ko bi sve mogao da dođe u Humsku.

0
0

4 Komentara

  1. Ako se kokice poklope doci ce …..za vas je cukaricki,borac iz cacka I vosa tim olosi jedne pokvarene da vam nema onog lopova karadzica imali bi 5 bodova ali minusa

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nije Kleo papucic kao Nikola Zigic, Dejan Stankovic, M. Pjanovic itd koji nikada nisu smeli od zena da se vrate u fkcz.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter