0
Evropske lige

‘POBESNELI’ ALEGRI: Moramo da sazrimo, a protivnika da uništimo!

Objavljeno: 20.12.15 u 23:53

Masimilijano Alegri objasnio je svoju besnu reakciju u finišu utakmice sa Karpijem koju je Juventus dobio rezultatom 3:2 (2:1).

I pored strepnje za bodove u završnici, bio je zadovoljan sedmom uzastopnom pobedom.

– Važno je da smo pobedili i nastavili dobar niz. Momci su bili zaista dobri do poslednjih pet minuta. Moramo da sazrimo, protivnika moramo da uništimo, a ne da mu dopustimo da se vrati u meč. Ovo više ne sme da se ponovi – rekao je Alegri.

Medije na Apeninima nasmejala je reakcija Alegrija u samom finišu kada je Karpi imao stopostotnu šansu za izjednačenje i drugi gol u samo dva minuta. Trener Juventusa je tada bacio kaput i šutnuo flašicu pored terena.

– Srećom, šutnuo sam je levom nogom, pa nije bilo mnogo štete – rekao je uz osmeh Alegri.

Inter je večeras poražen od Lacija zaslugom i Srbina Sergeja Milinkovića-Savića, pa je ‘Stara dama’ godinu završila sa samo tri boda zaostatka, posle vrlo lošeg početka sezone.

– Inter i dalje beži, što znači da rade jako dobro. Mi smo se kasno probudili, zbog čega je i važno da pobedjujemo – zaključio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter