8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO: Prva ‘lasta’ pred kraj jeseni sleteće u Humsku

Objavljeno: 20.12.15 u 15:45

Već duže vreme se nagađalo da bi u Partizan mogao da se vratio Marko Jovanović, koji je jesenji deo sezone proveo u Voždovcu, a ta priča je dobila epilog.

U izjavi za Mondo generalni direktor Voždovca Goran Grkinić potvrdio je da je postignut dogovor sa Partizanom u vezi transfera, iako je klub prema njegovim rečima imao dve bolje ponude za ovog igrača. Na kraju je presudila Jovanovićeva želja da se vrati u Humsku.

Uz Jovanovića redove srpskog šampiona uskoro bi trebalo da pojača i golman Bojan Šaranov sa kojim je takođe postignut dogovor i koji će početkom sledeće nedelje staviti paraf na ugovor sa crno-belima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Saznajte koliko novih igrača bi tokom zimskog prelaznog roka moglo da stigne u Humsku i koji ljubimac navijača je kao i Jovanović na putu povratka među crno-bele. Jovanović bi mogao da bude zamena za igrača koji je doveden kao pojačanje, a bio je najveći promašaj prethodnog prelaznog roka.

0
0

8 Komentara

  1. Sacuvaj boze, kao da gledam zvezdu iz vremena dok je propadala. Jos Rnic, Miljkovic i Srdja Knezevic i bog da nas vidi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo crno belu decu dovesti, a fk Naturalizovani neka nastave sa praksom da na MRAKanu dovode azilante, ubrzo ce im se obiti o glavu, a i DUG ce im biti preko STO Milki..ipak su oni Lideri po VELICINI DUGA u regionu… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. najvise mi se svidja kako funkcionise Crvena Zvezda, nikad bolji prelazni rok nisu odradili nego letos i ako sam grobar i ne volim Zvezdu imam postovanje prema tome!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter