0
Evropske lige

JIRGEN KLOP: Otkazao sam skijanje zbog Liverpula

Objavljeno: 20.12.15 u 11:55

Menadžer Liverupla, Jirgen Klop, kaže da je zbog obaveza u klubu bio prinuđen da promeni privatni, ustaljeni režim života.

Naime, nije tajna da se u Bundesligi, u kojoj je do ove sezone radio Klop, tokom zime odlazi na pauzu u šampionatu. Nemački stručnak je slobodne dane za novogodišnje i božićne praznike provodio odlazeći na odmor.

Međutim, godinama unzad, praksa u Premijer ligi jeste da se i za Božić i za Novu Godinu, igraju utakmice Premijer lige, a sve to uslovilo je da Klop mora da promeni provobitno ustanovljene planove.

– Inače putujem u negde gde je toplo, ili odemo na skijanje. To je bio i plan ove godine. Rezervisao sam skijanje u Švajcarskoj, ali sam pre nekoliko nedelja morao da otkažem. Bolje skijam nego što hodam, jer sam na skijama od druge godine. Sada nemam vremena za skijanje, ali dolazim iz nemačke regije gde obično ima snega na planinama – rekao je Klop, a prenosi Goal. 

Klopu žali jer Božić neće moći da provede sa prijateljima i porodicom, na način na koji je to do sada radio. 

– Na Božić obično je cela porodica zajedno i mislim samo na poklone i slične stvari. Ove godine neće biti poklona. A ne želim ništa poklanjati ni u Premier ligi. Ne mogu da se opustim i gledam božićne filmove, već moramo da nastavimo sa radom. Ne možemo biti slobodni na Božić, ali sigurno je da ćemo imati trening ranije, oko 10 sati, tako da igrači mogu da provedu dan sa porodicom – istakao je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter