0
Evropske lige

BAJERN POTVRDIO: Gvardiola odlazi, Anćeloti dolazi

Objavljeno: 20.12.15 u 12:29

Dok se čeka obraćanje Pepa Gvardiole javnosti u vezi nastavka njegove trenerske karijere oglasio se minhenski Bajern koji je otklonio i poslednju sumnju oko odlaska španskog stručnjaka.

– Zahvalni smo Gvardioli za sve što je uradio za naš klub i nadamo se da ćemo zajedno slaviti još mnogo uspeha do kraja sezone. U Bajern dolazi veoma uspešan trener kakav je Anćeloti i unapred se radujemo saradnji sa njim, rekao je za Bild generalni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige.

Za sada još uvek nije definitivno poznato gde bi karijeru mogao da nastavi Gvardiola, ali već mesecima se nagađa da je on projektovan za naslednika Manuela Pelegrinija na klupi Mančester sitija.

Međutim, kako je u međuvremenu bez menadžera ostao Čelsi, a nije nemoguće da uskoro isto uradi i Mančester junajted otpuštanjem Luja van Gala to znači da bi i ovi klubovi mogli da se umešaju u trku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter