2
Evropske lige

‘ZA DOBRA STARA VREMENA’: Zdravko Mamić pravio šou ispred zatvora (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.15 u 10:56

Zdravko Mamić pušten je iz zatvora u kom je proveo mesec dana, a po izlasku su ga sačekali članovi kluba i usledio je ‘koncert’ u njegovoj režiji.

Zdravko Mamić osumnjičen je da je iz zagrebačkog Dinama ukrao skoro 200 miliona kuna. Zbog toga je bio priveden, pa i odležao mesec dana u zatvoru, a onda je platio kauciju od 1,8 miliona evra za izlazak iz istog.

Dok je na slobodi, braniće se, ali neće smeti da vrši funkciju predsednika u klubu niti da komunicira sa svedocima u istrazi. Ali, i pored svega, ne napušta ga veseo duh.

Pri izlasku iz zatvora, Mamić je nasmejan i raspoložen zapevao poznatu numeru Novih Fosila ‘Za dobra stara vremena’.

(Izvor: youtube / Index.hr Portal)

– Pre svega hvala cimerima, stekao sam nove prijatelje. Hrana je iz 16. veka, smršao sam šest kilograma. Država bi trebalo tu da reaguje, hvala svima koji su me dočekali. Rado bih otvorio dušu, ako moja radna zajednica želi, idemo svi na piće. Ne smem da govorim o postupku, ali će me braniti najbolji advokat u Hrvatskoj – rekao je po izlasku Zdravko Mamić.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Zdravko SRBINE, NESALOMIVIM DUHOM PROTIV ORGANA, dok TI PEVAS PO IZLASKU IZ TVORZA, CRVENA NARIKACA DZAJA JE PLAKAO „od srece“..nije sacuvao (a i nije hteo..) LJUBU..!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Zdravko SRBINE, NESALOMIVIM DUHOM PROTIV ORGANA, dok TI PEVAS PO IZLASKU IZ TVORZA, CRVENA NARIKACA DZAJA JE PLAKAO „od srece“..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter