0
Evropske lige

SPECIJALNE METODE: Ako ode u Liverpul Grujić će morati da se navikne na šamaranje

Objavljeno: 19.12.15 u 21:31

Dolaskom Jirgena Klopa u Liverpul i rezultati ove ekipe su postali bolji pa sada navijači ponovo mogu da se nadaju eventualnom plasmanu u Ligu šampiona.

Uspeh po svemu sudeći nije slučajan pošto pored fudbalskih znanja nemački stručnjak poznaje i psihologiju igrača zasnovanu na šamaranju igrača.

– Kada sam pogrešio na treningu dobio sam nekoliko puta šamar od Klopa. Nije to ništa strašno pošto on to radi da bi nam vratio samopouzdanje i nisam ja jedini koji je bio kaž njen, obajsnio je engleskim medijima Džordan Ajb.

Sam Klop igračima je objasnio da ga povremeno obuzme 2nečastivi“ i da tada ne zna šta radi.

– Kazao nam je da im đavola u sebi i da tada postaje neko ko on obično nije. Mi ga svi veoma poštujemo i znamo da se potpuno podredio timu i rezultatima Liverpula, jasan je Ajb.

Iz Crvene zvezde tokom jutra stigla je vest da je Liverpul zaista zainteresovan za Marka Grujića i da je ponuda veća nego što se u prvi mah govorilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter